Nyårsafton

Jaha då var det sista dagen på detta året då... Tänkte att jag ju då måste lägga in några ord här. Önskar alla ett gott nytt år och även mig själv. Önskar att 2009 blir bättre än 2008 med många förändringar till det bättre. Något nyårslöfte vet jag inte om det blir, så svårt att hålla dom ändå...det har väl gått hyfsat med mina förra nyårslöften, men känns rätt meningslöst med sånt faktiskt enligt min åsikt. Vill man ändra något eller göra något annorlunda kan man väl göra det ändå, man måste väl inte ha ett nyårslöfte bara för det..

Vet inte om jag ska fortsätta med min blogg eller inte....har varit i valet o kvalet länge nu. Saknar att skriva, tycker om att skriva och uttrycka mig i text. Men samtidigt vill jag inte att alla ska veta allt om mitt liv när jag inte vet något om andras... Så får väl se hur jag gör..det kommer säkert dyka upp ett inlägg lite då och då även om jag beslutar mig för att inte blogga dagligen.

Ikväll blir det iallafall nyårsfirande med middag/fest och sen blir det utgång! Får väl se vart man hamnar!

Gott Nytt År till alla mina nära och kära!




Förresten så hatar jag raketer och är livrädd för dom, önskar sååååå att folk kunde sluta smälla dom.

Superhelg

Sjuuukt rolig kväll/natt blev det igår =)) Efter många om och men så hamnade vi på Etagé och det var väldigt längesen jag var där! Så det var jättekul. Klockan hann bli nästan halv sex på morgonen innan jag var hemma och sen var det o gå upp klockan 12 idag... Skulle på bio med lillasyster. Så det blev inte många timmars sömn för mig inte.
Vi såg "Vi hade iallafall tur med vädret igen". Den var inte så jätteunderhållande enligt mig. Så inget jag rekommenderar... Sedan gick vi till Pizza Hut och åt jättegod pizza! Inte mycket pizza man får för priserna dom har där måste jag säga, men det var jättegott iaf! 

 
                         
                                               6 sådana här bitar sammanlagt fick vi...

Efter pizzan lämnade jag syster hos mamma och hämtade lite mat därifrån också hehe Min snälla mamma hade lagat massa mat till mig nu igen :) Såååå snällt!! Så nu har jag mat till typ hela veckan. Det kunde inte kommit mer lägligt heller eftersom from nu så har jag bara en dag ledigt fram till julafton. Så har inte jättemycket tid över till att handla och laga mat. Så nu slipper jag bekymra mig om det ett tag framöver :)

Och nu är jag så himla trött så jag skulle kunna somna stående, så nu blir det faktiskt sängen för mig! Klockan ringer ju 06.30 imorn bitti igen...=/ Natti!

festis

Det gick jättebra med julklapparna i stan idag för en gång skull! Blev jättenöjd med allt jag köpte och dessutom så hittade jag lite julklappar till mig själv också hehe Träffade mamma och syster i stan med så blev mat på bk med dom efter allt julshoppande! Gott :)

Ikväll blir det fest och utgång! Sitter här och väntar på att Josephine och Emmy ska komma in från lilla hålan Lund :P så jag kan möta upp dom! Och jag själv är faktiskt för ovanlighetens skull färdig före alla andra haha =) Fast det var inte så bra för nu har jag inget att göra...hehe


lördag och leeeeediiiiig

Underbart att det är helg nu och att jag till och med är ledig!! I onsdags så hade vi jätteroligt, jag o Julia. Vi proppade i oss sjukt mycket onyttigheter och sen kunde vi knappt andas hehe Hann inte skriva mer då på kvällen för vi hade sova över kväll denna gången också =)


Gottis :) Och innan detta hade vi ätit på mc donalds eftersom vi båda var vrålhungriga och sen tog vi dessutom en förrätt där redan i form av en chocolate dream hehe


Igår hände det inte speciellt mycket. Efter jobbet gick jag runt lite på ströget och shoppade lite inne på Gina tricot.. Visar bilder senare! Sedan var jag duktig och gick nästan hela vägen hem från centralen! :) (centralen i malmö då ja :P) Sen hade jag myskväll och bäddade ner mig i soffan sen och tittade på idol! Jag är väldigt glad att Kevin vann!! Tyvärr har Alice inte så mycket karaktär på scenen, så det är nästan lite tråkigt att titta på henne när hon sjunger...men vinnarlåten gjorde hon faktiskt riktigt bra.

Och nu har jag nästan precis vaknat, så ska strax äta frukost, sen tänkte jag bege mig till stan och försöka handla lite fina julklappar :)

Detta köpte jag i onsdags förresten som jag skulle visa =)


Superlimmade mina stövlar och det funkade huur bra som helst =)) men hudkrämen var ingen höjdare tyvärr...

Bra dagar och dåliga dagar.

Ibland vill man bara gråta och ge upp! Har inget mer att säga idag. Imorgon är en ny dag iaf. Tack o lov.

Julmys

Fy fan vad ordspråket "vill man bli fin, får man lida pin" stämmer bra! Det gjorde skitont denna gången också på laserbehandlingen...=( ja ja bara fyra gånger kvar nu hehe man får väl vara positiv.

Kom hem för en väldigt liten stund sedan, men har redan hunnit dammsuga och diska! Julia kommer om en stund och vi ska ha massa julmys hela kvällen =) Min belöning för dagens smärta (som jag skrev igår) är alltså massa gottis hehe :D Ikväll struntar jag stort i min diet och vi ska äta massa gott! Choklad, lussekatter, pepparkakor och dricka glögg! Julia har dessutom bakat lussebullarna så dom är säkert jättegoda! :o)

Var i stan efter min behandling och shoppade lite tråkiga grejer som alltid behövs...Hittade tyvärr inte allt jag skulle ha men blev lite grann iaf. Och så köpte jag ett jättefint läppglans från h&m faktiskt! :) Lägger upp bilder lite senare!

Jag är såååå hungrig nu, har bara ätit tre knäckebröd imorse, så ska få tag på Julie nu o se var hon tar vägen! Skrivs senare <3

lång dag, kort inlägg

Orkar tyvärr inte skriva så mycket ikväll..är sååå trött. Min dag på jobbet var väldigt sådär. Fick vara helt ensam hela dagen och sen mot kvällen började min yrsel komma tillbaka igen. Höll ut i en och en halv timme sen gick det inte mer så jag åkte hem. Så blev därmed ingen power-walk hem heller =( Jäkla huvud som ska krångla så med mig...

Nu ska jag strax lägga mig och sova och imorgon är jag ledig, men inte kan jag sova ut för det inte. Det blir en riktigt plågsam morgon. Jag ska nämligen på hårlaser-behandlingen igen. Fy för smärta alltså. Känner inte riktigt för att gå dit men får väl bita ihop och stå ut. Kommer få en superbelöning sen iallafall ;) Berättar mer om det imorgon :D


Såhär såg jag ut när jag sprang omkring på jobb idag :)


Nu; sova-tajm! Nattis!

soooockeeer

Blir bara en snabbis nu. Har varit fullt upptagen med att laga mat, äta, prata i telefon, söka jobb och titta på tv sedan jag kom hem. Så har hunnit med rätt mycket ändå märkte jag :)

Idag blev det ingen riktig power-walk för min arbetskompis är sjuk och jag vill inte gå ut o gå själv i mörkret...men jag var ändå duktig och gick hem från jobbet idag. Mini power-walk blev det. Och jag ska göra likadant imorgon! Imorgon slutar jag sent så hade ändå inte hunit gå ut och powerwalka ordentligt så det blir perfa att gå hem istället :)

Idag har jag råkat förstöra min diet litegrann däremot. Det började med att jag skulle vara duktig och köpa med mig en sallad till jobbet som lunch. MEN fick med mig världens godaste bulle till salladen... Det såg jag ju inte förrän jag var på jobbet och jag kunde bara inte motstå, så jag åt upp den. Det var ju kanske inte det värsta då. Men sen när jag var påväg hem så skulle jag gå inom Lidl och handla lite grejer som jag behöver. Jag var hur hungrig som helst och som alla vet ska man inte handla mat när man är så hungrig för då slinker det alltid ner onyttigheter i korgen...och så denna gången också... Så tryckte i mig choklad innan maten hann bli klar. Smart va. Aja det var riktigt gott iallafall och jag är arg över att det inte har hänt något alls med vikten på en vecka. Då får man lov att göra såhär hehe :P Åt en nyttig middag sen iallafall för att kompensera haha Kött med bearnesås, kokt broccoli, blomkål och lite keso o paprika. Yummie. Och på tal om mat så kom jag nyss på att allt fortfarande står framme i köket...suck.

Imorgon är det min hemska dryga dag som väntar på mig igen. 9.30 till 19.45. Nu ska jag gå och plocka undan i mitt kök och sen sova ett par timmar innan klockan ringer och försöker väcka mig :P Natti!

Jobbesöndag

Jag har haft en helt okej söndag fastän jag har jobbat faktiskt :) Har inte gjort så mycket idag hehe Dagen gick dessutom väldigt snabbt så jag är nöjd :) Känns inte som söndag alls däremot...Känner mig helt förvirrad med dagarna nu!

Såg precis Erik & Mackan. Dom är fan inte normala, men ganska roliga hehe Den dära fettsugningen var inte så trevlig att titta på, men gud vilket bra resultat det blev sen då! Hade kanske varit något för mig :P Och på tal om fett så har jag gått på min diet i en vecka imorgon! Det har gått hyfsat bra faktiskt! Fram till igår var jag jätteduktigt. Men när jag kom till jobbet igår så hade dom dukat upp med värsta gottisbordet... Där fanns kanel-gifflar, godis i stora lass, pepparkakor, choklad, bullar, läsk osv.
Dvs ALLT som är förbjudet i min kost....blev ju inte speciellt glad.. jag lyckades hålla mig ända till lunchen, men sen gick det inte längre. All choklad bara låg där och stirrade på mig, så jag var tvungen att ta några bitar.
Imorgon ska jag börja power-walka också tänkte jag. Det händer tyvärr ingenting med min vikt, så det känns som jag måste göra någonting åt det nu..efter lite peppning och övertalning från en arbetskompis så har jag bestämt mig! Imorgon börjar jag! Hoppas bara jag är lika bestämd imorgon som idag...

Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig. Här är svinkallt hemma =(

Lördagkväll...

Ja då var det lördagkväll igen! Men tyvärr ingen rolig sådan för mig...Jag har jobbat hela dagen och är rätt trött. Sen blir det ännu mer jobb imorgon dessutom. Och det innebär att jag måste lägga mig i hyfsad tid. Jag börjar iallafall en timme senare imorgon så jag kan sova en timme längre :)

Sitter och väntar på att dokumentären om Britney ska börja...måste se den! Sen efter den blir det läggdags för mig.


Het är hon! Den kroppen hade jag ju inte sagt nej till...


Jag har lite julklappsångest...har inte en aning om vad jag ska köpa till folk...måste inhandla allt nästa helg då jag är ledig. Jag har nämligen bara en ledig dag innan julafton sen. Ångest. Jag fick dessutom reda på igår att vi ska jobba till klockan 19.45 på lillejulafton =( Känns ju inte speciellt roligt...

kvällsmat

Fick ingen soppa innan...hade lite kvar i kastrullen, så tänkte jag skulle värma den där i. När jag tyckte det var klart o hade hällt upp min soppa i en skål så såg jag att jag hade råkat bränna vid det i botten. Så hela soppan smakade ju såklart bränt! Det var ju bara att hälla ut allt. Irriterande...

Jaja jag löste det på annat vis. Skalade lite morötter och gjorde en jättegod dipp till istället :D Mums. Gräddfil, pyttelite majonäs, salt, citronpeppar och gräslök. Blev jättegott! Har för övrigt citronpeppar i allt nuförtiden hehe Nyupptäckt krydda hos mig och den är så himla god :)

Tänkte jag skulle lägga mig i tid för jag har varit jättetrött hela dagen...men jag kom inte så långt ifrån soffan efter hell's kitchen...

Men nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna och sen lägga mig! Gonatt!

Jag är en latmask

Oj vad jag har varit lat idag...har inte ens gått ner till tvättstugan för att se efter om jag hade någon tvättid eller inte. Tänkte att jag skulle julpynta lite iallafall för det är det mysigaste jag vet att bara sitta här hemma bland allt juligt. MEN ICKE.  Latmasken här har inte gjort något vettigt på hela dagen förutom lagat soppa på tio minuter. Ansträngande va.
Försöker väl bara samla ihop lite krafter till mitt jobbmaraton...ska jobba ända fram till tisdag nu :( Har ingen som helst lust  till det.

Hell's kitchen börjar klockan 22 ikväll så det längtar jag efter lite grann. Vet däremot inte vad jag ska hitta på för något kul fram till dess..

Blev förresten ingen bra film innan. Hade mamma mia på datan och tänkte jag skulle se den. Men när jag satte igång filmen så var den tysk...Så det blev ju inte särskilt lyckat! Fick bli vänner som vanligt istället hehe

Nä nu ska jag gå och äta lite mer soppa =)

upplevelse

Godmorgon :D Såå skönt det har varit att få sova ut! Trots att jag blev väckt av två sms hehe :P Fast klockan var ju inte sovatajm direkt så det gör inget =)

Igår var sååå roligt =) Var hemma halv fem imorse och deckade i min säng rätt snabbt efter att ha varit uppe nästan 24 timmar... Längesedan jag var ute och festade bland gamlingar haha alla var typ 35+, men sen vid tvåtiden kom det ganska många unga. Lite för unga till och med :P Det var väldigt blandat med åldrarna och väldigt mycket folk. Hade inte en aning om att så många är ute på en onsdag :)
"Gamla" människor som är fulla beter sig så pinsamt har jag märkt iallafall... Där var en dam som måste ha varit 45+ minst och hon var väldigt påverkad och gick runt och raggade på alla 20åriga killar hahaha Det var rätt så underhållande faktiskt hehe
Gårkvällen var verkligen en upplevelse iallafall :)

Idag är jag ledig och för en gång skull har jag inget planerat! Mycket skönt. Tror att jag kanske kan ha bokat tvättid idag, men är inte säker och jag har inte orkat gå ner och se efter heller...hehe

Nä nu ska jag gå och göra ingenting. Typ slänga mig i soffan och krypa in i en filt med någon bra film eller något liknande:)

arbetsnarkoman

Arbetsnarkomanen här har inget liv utanför jobbet nej...suuuuuccckkkkk. Så blir tyvärr bara en snabbis bloggis idag igen. Kommer massa bloggande imorn istället för då e jag leeediiig :D

Det snöar ute =D Soooo HAPPY! Älskar snö! Det är så juligt o mysigt :) Har dock fortfarande inte hunnit julpynta..kommer väl hinna med det lagom till julen är slut :(

Ikväll blir det faktiskt utgång! =) Ska bli skoj att gå ut en onsdag! Senast jag var ute mitt i veckan var ett par år sen hehe men det är ju faktiskt lill-lördag idag ;P

Snart kommer Sandra och Jeannie till mig så måste fixa klart mig nu! Puss o kram!

Natti natt

Tänkte bara titta in en snabbis och säga gonatt. Jag har varit jätteduktig och lagat massa mat ikväll :) Den här dieten är inte helt fel faktiskt. Gjorde köttfärssås med vispgrädde och creme fraiche och jäklar vad gott det blev =D Kokade blomkål och broccoli till och som potatisersättning mixade jag lite kokt blomkål med vispgrädde. Så nu har jag världens godaste matlåda till jobb imorn =) Man kan faktiskt fixa ihop väldigt god mat utan potatis, ris och pasta, problemet är bara att det kräver en himla massa planering...sådant som jag inte riktigt har tid med då. Menmen det har ju löst sig hittills iaf :)

Har hunnit med att måla mina naglar också! =) *nöjd*

Förresten den där mascaran jag köpte häromdagen..Lóreal´s volume collagen, den var inte speciellt bra faktiskt. Den ger noll volym enligt mig...och det var ju volyyyym jag ville ha! Den separerar rätt bra, men that´s it. Så nästa gång blir det den dära gula Maybelline mascaran som jag egentligen ville ha från första början!


Var finns volymen?!?

Natti!

Julmys & förvirringar

Åh vad jag älskar julen =) Det är sååå mysigt! Massa pyntade julgranar och julpynt överallt :) Det är nog det enda positiva med att det är mörkt varje gång jag slutar jobba...hehe Det är dessutom mycket mer julmys i kph än i malmö! Jag har själv inte hunnit julpynta än och det gillar jag inte alls, ska försöka göra det så snabbt som möjligt. Det är ju det mysigaste som finns när man sitter i soffan under ett täcke och ser alla mysiga ljus och ljusstakar tända hemma :)


Fint :)

Jag har blivit sjukt förvirrad på senaste tiden...inte bra. Igår kväll efter jag hade sett Mamma Mia så träffade jag Julia och vi åkte iväg till vårt vanliga pizzaställe, amanoss. Efter det så gick vi in på coop och handlade. Där inne låste jag in min påse (med massa lagad mat i som jag hade fått från mamma) i en förvaringsbox. Vi gick runt och handlade det vi skulle, betalde våra grejer och sprang iväg till bussen som vi trodde vi höll på att missa. När jag hade hoppat av bussen och skulle gå den sista biten hem, kände jag att något saknades......MIN PÅSE MED MAMMAS MAT!! Ja då var det ju bara till att gå tillbaka och ta första bästa buss som körde mig tillbaka till coop. Jag var ju inte glad kan jag säga. Klockan var redan mycket och det var det sista jag hade lust att göra..bussa runt på stan klockan halv tio på kvällen..
Ett annat exempel är i onsdags. Vi var och åt på Jensens och jag ställde min påse (med massa kläder jag hade shoppat på jobb samma dag) bredvid mig. När vi hade ätit upp och betalat så gick vi. Skulle träffa Malin efter det och jag hann en bra bit till vår träffpunkt innan jag kom på att jag såklart hade glömt min påse på Jensens... Som tur var så fanns den fortfarande kvar när jag kom tillbaka dit. FÖRVIRRAD!

RSS 2.0