favorit i repris

Har precis mixat ihop en smaskig smoothie, fast denna gången med bara hallon och mjölk! Sååå gott :) Är så fruktansvärt trött så jag skulle kunna somna stående känns det som. Upp 06.30 imorn igen. Jaja på lördag får jag sova ut hehe Nu ska jag njuta av min smoothie sen blir det bums i säng! Natti! <3

Såhär ser smoothien ut denna gången :)

underbar helg!

Jag har haft en helt underbar helg!! En helg med massa sol, party och ledighet! =) Jag förvandlades till en 20åring i helgen och var ute och partajade både i fredags och lördags hehe Det var verkligen jätteskoj, men idag har jag varit helt slut och känner att jag saknar ganska många timmars sömn. Så om en liten stund blir det faktiskt sängen. Imorgon är det nämligen åter till verkligheten, klockan ringer 06.30.

I fredags så var jag ute med min andra halva Julia och vi hade såå himla skoj här hemma innan vi gick ut. Vi hade 90-tals kväll =) Vi you tubade massa 90-tals låtar och satt och sjöng till dom och pratade minnen. Helt galet att man kommer ihåg nästan tio år gamla texter!! Viktiga saker glömmer man, men obetydliga låttexter kommer man minsann ihåg. Väldigt konstigt hur hjärnan fungerar..



Igår var jag hemma hos Elin och vi hade jättemysigt! Vi var och handlade lite gottis som vi sedan grillade hemma hos henne ute på balkongen! Grillspett med massa grönsaker och potatissallad! Yummie. Det är ju verkligen något man gör alldeles för sällan!

 

Och idag blev det frukost på espresso house med elin och sedan har jag bara slöat och suttit ute i solen på en filt och läst i ett par timmar. Helt underbart!!

Technology

En till låt som jag inte kan få nog av! Den är beroendeframkallande!!


såhär flyttar man tydligen i kph

Jag sov över hos en kompis i köpenhamn efter jobbet i måndags och när jag tittade ut genom fönstret så fick jag syn på ett väldigt ovanligt sätt att flytta på. Har aldrig sett något liknande och hade aldrig kunnat tänka mig att man ens kan göra på det här sättet.

Det är ju tyvärr inte den bästa bilden. Men kolla in stegen som går från flyttbilen högst upp till det öppna fönstret!! Hysteriskt roligt sätt att flytta in sina möbler på :D


städa städa

Alla dagar på jobb borde vara som denna har varit! Vi hade stängt i butken idag, vilket innebär -inga kunder!! Det var så skönt att faktiskt kunna få saker och ting gjorda! Vi stod och packade upp och larmade hela dagen och det var nästan till och med roligt! Vi kunde prata med varandra, skratta och ha kul samtidigt som vi jobbade. Det var längesedan jag kände en sådan känsla när jag jobbat. I vanliga fall är det bara stress stress stress hela dagarna. Massor att göra och massa kunder varje dag.

Sedan har jag faktiskt varit riktigt flitig hemma också! När jag kom hem från jobbet så satte jag igång tvätten, diskade, städade, dammsugade och fixade grejer till imorgon! Känner mig riktigt duktig! Tvätten blev jag klar med nu för en liten stund sedan så nu är jag färdig för idag och ska sätta mig framför tvn med lite morötter och dippa innan jag deckar i min nybäddade säng :)

Och såhär har jag sett ut på jobbet idag :)


jobb jobb jobb och lite mer jobb

Sitter framför tvn och tittar på Tyra banks show! Älskar hennes program, det är så himla bra. Hon har alltid massa intressanta ämnen som programmen handlar om :) Tycker dessutom hon är skitsnygg! Tyvärr så hinner jag väl inte se klart det för en viss person måste gå och jobba alldeles strax...:( Jag är nu inne på min 6e dag och har fortfarande 2 dagar kvar innan jag har ledigt EN dag. Så det är förklaringen till att jag inte har varit så bra att uppdatera bloggen.. Skönt att jag inte börjar förrän tolv idag iallafall. Igår var det värre. 9-18. Blä.

Sitter och smaskar i mig choklad till frukost hehe yuummmm :D Nä nu måste jag sätta fart här! Ha en bra dag <3

One step at a time

Detta är en sååå härlig låt! Kan bara inte sluta lyssna på den :)


Här med text dessutom :) Enjoy!

dagens

Tänkte slänga upp en dagens outfit lite snabbt innan jag ger mig ut i solen! Har varit alldeles för upptagen i dagarna för att ens hinna starta datan tyvärr...



Såhär ser jag ut idag :)

SMoothie

Tänkte bara säga godnatt och slänga in en bild på min otroligt lyckade smoothie :D Jättegod blev den! Imorn är det jobb som gäller för min del så det blir inte mycket roligare för mig denna lördagkväll än att sängen väntar. Men det gör faktiskt inte så mycket för jag är verkligen jättetrött.




2dl naturell yoghurt
2 skopor glass vanilj/jordgubb
frysta jordgubbar

Mixas ihop med en blender/mixer och vips så har du en härligt svalkande och uppfriskande smoothie :)

vår underbara vår

Vilken underbar dag det har varit idag :) Så himla varmt ute! Känns verkligen att sommaren är påväg, eller iallafall våren! Känns så otroligt skönt och man blir så glad och vill bara vara ute :) Synd bara att jag har varit så himla trött idag. Igår kom jag hem från jobb vid 20 tiden och min tanke var att jag bara skulle stanna hemma och ta det lugnt. Dels för att spara lite pengar och dels för att jag var trött. Men så hamnade jag hos Nicole ändå och vi kom fram till att vi skulle testa den nya nattklubben "båten". Dom stänger ändå två där så vi kommer hem i tid tyckte vi. Yeah right. Vi hade så skoj så vi gick vidare efter båten och kom inte hem förrän vid fem istället hehe Då hade jag varit uppe i mer än 22 timmar. Snacka om att man var trött! Men riktigt skoj hade vi iaf =)

Här är en bild från igår!


Nu ska jag ner och hämta upp tvätten och sen tänkte jag göra en god smoothie :)

yummie yummie

Usch vad man blir seg efter man har ätit! Fastnade framför tvn efter maten så har inte kommit mycket längre än så. Glömde koka broccolin innan när jag skrev att maten var färdig, så under tiden den blev klar så hann jag med att gå igenom mina tjocka tröjor och långärmade tröjor! Så nu är jag ett steg före :) Nu är det dax för jeans, byxor och kjolar!

Maten jag åt innan! =) Visst ser det gott ut!?





Ni glömmer väl förresten inte rösta på mig som veckans blogg va? =)

soool sooool soooooooooooool

Åh vad underbart med sol! =)) Man blir ju på så bra humör så fort solen tittar fram! Idag har jag varit i stan och shoppat lite! Har varit duktig och promenerade hela vägen till stan och sen halva vägen hem :) Fast hade lite för mycket kläder på mig hehe höll på att dö av värmeslag. Trodde inte det skulle vara SÅ varmt ute ju! Men härligt härligt, jag klagar inte :)

Jag köpte ett par slitna jeans på ginatricot (dom som halva sverige har), en söt sommarklänning och ett par chinos på h&m! Lägger upp bilder lite senare. För tillfället så väntar jag på att min bakpotatis ska bli färdig i ugnen och rensar garderoben samtidigt. Snacka om ett STORT projekt. Jag öste ut alla toppar, klänningar och kortärmade tröjor på golvet. Och herregud...trodde INTE att jag hade sååå mycket kläder. Visste att det skulle vara mycket men det här är ju överdrivet. Jag har sorterat ut en och en halv bananlåda som ska bort. Men känner att mer måste bort... men det är så svååårt. Man tänker ju att "ja men den här kan vara bra att ha" om ALLT. Suck. Kolla in klädhögen bara...



Och det värsta är att jag har ju fortfarande alla byxor, kjolar, tjocka tröjor och långärmade tröjor kvar!!! KATASTROF! Jaja min potatis är klar nu, så ska få i mig lite energi och sen ska jag fortsätta med projekt omöjligt.

RSS 2.0