Min "gud" finns inte mer

Min hjälte, min idol, min stjärna är död....

Jag vet knappt hur jag ska hantera det här. Det är så fruktansvärt orättvist. Han hade massa planer på gång, 50 konserter med start i juli, ny skiva, ny musik, världsturnéer, filmer... Han hade fortfarande hela livet framför sig med alla sina planer.

Jag skrev i november att jag inte ens trodde han skulle göra fler framtädanden. I mars gick han ut med att han skulle göra 50 konserter i London och jag blev överlycklig och fick tag på biljetter tillslut efter många om och men. Jag var så otroligt glad över att min dröm äntligen skulle gå i uppfyllelse efter 12 år! Jag har längtat och längtat och gått och tänkt på det hela tiden. Berättat för alla runt mig hur glad jag är, hur roligt det ska bli och hur mycket jag ser fram emot det. Men jag har haft en konstig känsla inom mig, att det skulle vara alldeles för bra för att vara sant. Tyvärr så stämde känslan.  Att jag kom så pass nära att få se honom uppträda, en och en halv månad ifrån, och så händer något sådant här. Men aldrig hade jag trott att just detta skulle hända. I mina ögon så har han varit odödlig och han skulle alltid finnas här. Med sin framgångsrika musik, sin närvaro och sin stjärnglans.

Konstigt att säga eftersom han är en känd person som jag aldrig har haft någon nära kontakt med, men jag känner mig helt tom inombords och kan inte sluta gråta. Jag kan knappt förstå det och det känns helt overkligt. Mina tankar går till hans tre barn som han har efterlämnat och hans familj.

Jag hoppas att du får vila ifred nu iallafall och att du fått din ro tillslut...

R.I.P

Michael Jackson 1958. 29 augusti - 2009. 26 juni

Thassos

Hej bloggen!

Tankte bara saga att jag lever och har det bra, har varit dalig pa uppdatering, men det ar for att jag ar i Grekland och myseeeer :D Massor med sol och bad har! Helt underbart med semester och sooool! Har dock lyckats branna mig lite grann tyvarr... Aja ett par dagar kvar och da ska det pressas i solen lite till hehe Skrivs nar jag ar tibax igen! Nu ska jag ut och ata god grekisk mat med massa Tzatziki! =)

RSS 2.0