Sol sol, strålande sol =)

Godmiddag!
Tänkte kika in här och säga att jag lever! Jag har inte riktigt tagit mig tid att uppdatera bloggen. Men det är trevligt att så många kommer in o kollar efter nya inlägg ändå! :thumbup:

Min helg hittills har varit super! Igår åkte vi till nilssons i svedala för o kolla soffa men jag blev inte förtjust i någon där tyvärr... Sen hann vi med Entré, Mobilia och Home Zone också! Efter det blev det en flottig (men god) pizza! Dock alldeles för mycket...så efter det bestämde jag mig för att gå ut o powerwalka. Så, så blev det. Var ute o gick en timme! Kände mig riktigt duktig och idag har jag yogat en timme! Så är redan mycket nöjd med denna dagen också :) Jag har hunnit med att träna och storstäda här hemma och än är dagen inte slut! Senare ska jag iväg med Pacome och äta middag =)

Igår blev det massa shopping också! Förstår inte att man aldrig tröttnar, men det är lika roligt varje gång hehe Blev iaf en kofta från vila, en tröja från hm, en söt klänning från hm, ett par sandaler från deichmann och nya tallrikar från Home Zone! Kan lägga upp lite bilder sen!


lördag lördag

Vilken underbar dag!
Idag har vi varit på Nova Lund och shoppat! Det var riktiga kap vi gjorde! Köpte bland annat ett par jättesöta marinblå ballerina skor på top shop! Nu är det verkligen bara solen och våren som saknas! Men påvägen dit så tittade solen faktiskt fram en stund :)
Ikväll blir det restaurangmat och lite fotbolls-tittande.. Ser fram emot att äta god mat ute men inte riktigt mot fotbollen hehe får väl underhålla mig med lite alkoholic drinks kanske ;)

Nu ska jag sortera bland alla mina hundratals papper!

Tips för skitiga (vita) skor!

Tänkte komma med ett super tips till er idag! :D

Har ni ett par skor som en gång varit vita? Men är nu riktigt skitiga och ni har prövat allt för att få bort smutsen så ni kan få se det vita under all smuts igen?
Jag har minsann lösningen till er för att få era älskade skor vita igen ;)

Vet ni, då gör man såhär:
Ni tar en (disk)svamp, tar på lite tandkräm och börjar gnugga på skon och vips så har ni eran vita sko tillbaka igen!
Taddaaaam Lätt som en plätt :D

Nellys bikini-tävling!

Såhär ser mina egendesignade bikinis ut :) Var också tvungen att haka på den här tävlingen ;)

Rösta på denna bikinin HÄR!

Min designade bikini på NELLY.COM
 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0