Sleep well

Nej, det blir inte mycket till inlägg ikväll (eller typ natt) heller tyvärr... Jag kom hem sent sen har jag suttit och babblat i telefon och nu är jag såååå trött så jag skulle kunna somna ståendes känns det som. Och klockan ringer 06.30 imorn :( Så nu är det marsch i sängen som gäller för mig!


Iiiihhhhh

Stress stress streeeeesss. Skriver mer ikväll, har råkat sova lite för länge och nu måste jag rusa iväg till bussen så jag inte missar tåget till jobb! Hörs ikväll!

Glöm inte rösta på mig som veckans blogg HÄR! =))

Ha nu en bra dag! <3

godnatt

Ja det här får bli ett kortis inlägg nu bara! Är sååå trött och ska lägga mig och sova nu och ladda batterierna inför en ny vecka! Den här dagen har varit totalt meningslös. Jag har inte gjort någonting nyttigt på hela dagen. Eller ja under dom få timmarna som fanns kvar efter att jag hade sovit bort 70% av dagen... suck. Jo jag har betalat räkningar idag, men hur roligt är det då. Se hur pengarna bara försvinner. Blä hata räkningar :P


Bild från igårkväll!

Godnatt <3

sova sova sova sova

Ååååhhhh vad arg jag äääärrr!! Jag har SOVIT BORT hela denna dagen =(( SUCK. Och det hjälper ju inte heller att klockan är omställd en timme fram...Jag vaknade typ 16.45 =( Jag hade ju så mycket jag skulle göra idag. Hatar verkligen när man vaknar såhär sent. Och imorn börjar jag tidigt på jobb så måste lägga mig om ett par timmar igen. suck, suck och åter SUCK!
Igår var vi ute och partajde iallafall och det var jätteskoj :) Fram tills någon idiot skulle tränga sig före i kön till garderoben påväg hem och att det blev bråk pga det. Jävla idioter. Att det ALLTID ska vara något när man bara vill gå ut och dansa och ha lite roligt.

Run away

Åhhh vad jag älskar Darin's nya låt! Tycker den är så underbar, en riktig sommaren-är-påväg-låt :D Och visst hade jag rätt igår med att solen skulle skina idag och att det skulle bli fint väder hihi Har hittills hunnit med att umgås med mamma, varit och handlat och börjat lite smått med städandet. Men nu blir det mer städande!


Och så ska jag lyssna ett par gånger till på denna underbara låt medans jag städar så då blir det iallafall lite roligare! :)

Tävling

Älskar den här coola t-shirten! Vill verkligen också ha en sån! Gillar ni med den så gör som jag och var med och tävla här


kändis

Jahapp då var det jag som skulle sova länge idag....jag vaknade 08.50....suuuuck. Sjukt störigt. Jaja mer tid till att städa hehe idag blir det städning på hög nivå! Ska rensa min garderob också hade jag tänkt. Ska ta ut ALLA kläder från garderoben och verkligen försöka sortera ut det som jag aldrig använder. Jag måste ha mer plats i garderoben, för som det är nu så är det katastrof. Får inte in en enda topp till utan att allt trillar ut igen.. Min soffa används som extra garderob...inte snyggt.

Satt och lekte med en rolig sida för några dagar sen. Man lägger in en bild på sig själv i olika miljöer och vips så är man en kändis :D

 



   


Försök ignorera att det står "City information" på den sista bilden hahaha Nu ska jag äta frukost!

leeeediig nu nu nuuu

Jaaa jag överlevde dagen hehe =)  vilken lång och dryg dag detta har varit! Men nu är det minsann äntligen helg på riktigt! Jag är ledig både lördag och söndag! Happy times :) Imorgon ska jag minsann sova lääänge. Ska verkligen passa på att sova ut och vakna av mig själv och inte av det där jäkla alarmet på mobilen! Sen hoppas jag på en solig och underbar dag imorgon! Men visst kommer det bli så va ;)
Tittade på Samantha på tv4 för en stund sedan...tycker det är en så himla bra serie! Den är ganska ny. Och det är Christina Appelgate som har huvudrollen och henne gillar jag verkligen! Tycker hon är så duktig i alla roller hon gör!

Nä nu blir det sängen snart...börjar bli ganska trött..

Såhär har jag sett ut idag!
 

Natti på er!

Gratis skor!!

Jaa idag är det äntligen fredag!! Sååå skönt. Denna veckan har ju varit så sjukt lång... Lite drygt att jag jobbar kväll, menmen sen är jag ledig en heel helg :D Längtar längtar hihi Nu ska jag strax till stan och träffa en kompis innan jobb! Lite trist med vädret bara...

Ni som älskar skor har jag en bra gratissida till också förresten! Klicka på bilden nedan och registrera er så får ni direkt 50bonuspoäng att starta med! Sen är det bara att samla poäng och när ni har tillräckligt så får man presentkort hemskickat! Dom kan man använda på Bianco, Din skon, Jerns och Nilson! Bra va?! =D Så skynda er att registrera och börja klicka hem massa gratis skor!!



Slumdog Millionaire

Först och främst vill jag bara säga att det är jätteskoj att se att antalet läsare har ökat massa! Blir så glad, det känns så skoj att skriva då! =)

Ikväll har jag varit hos Elin och äntligen sett Slumdog Millionaire! Vi har kämpat hur länge som helst för att se filmen känns det som. Det har hela tiden varit något som kommit i vägen. Försenade tåg eller slutsålda biljetter eller något annat skoj. Filmen var iallafall jättebra! Den var lite krånglig att hänga med i emellanåt, men såhär i efterhand så var det en jättebra film! Det fanns en röd tråd genom hela filmen oc den var verkligen genomtänkt. Så har ni inte sett den än, så gå och se den =) Och det måste tilläggas att Freida Pinto som är med i filmen är sååå vacker!


Nästan så man blir lite avis :P

Nej nu måste jag gå och lägga mig, är sååå trött. Natti!

Utmanad

Jag blev utmanad av DECEVVEN

REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Here we go!

Vad heter du? Sandra
Ett ord på fyra bokstäver? Sand
Flicknamn? Sabina
Pojknamn? Simon
Yrke? Servitris
Färg? Sotig.....?!
Klädesplagg? Skor
Mat? Spenat (mums :)
Sak i badrummet? Spegel
Plats/stad? San Fransisco
En orsak att vara sen? Snubblade och Slog mig påvägen
Något man skriker? STANNA!
Film? Slumdog Millionare
Något man dricker? Smultronsoda hehe
Band? Sahara Hotnights
Djur? Struts (coola djur de där)
Gatunamn? Södra förstadsgatan
Bilmärke? Suzuki
Sång?  Sexy back (Go Justin go Justin hehe)
Aktivitet med mer än en deltagare? Singing Bee :D

JA det här var verkligen svårt må jag säga! Men det gick :) De fem första som lämnar kommentar om att dom vill bli utmanade kommer utmanas! Jag kommer länkar till dessa fem här i detta inlägget! Ni som är utmanade länkar sedan till mig med :) Så först till kvarn!

Utmanade:
Charlotta
Elin
Ida
?
?

Tila Tequila snart

Sitter här och har inget att göra för en gångs skull. Rätt så skönt faktiskt! Idag har varit en sådan där riktigt härlig dag utan stress! Har redan hunnit prata med mamma, diskat, lagat mat till imorn, ätit och tittat på tv! Och dessutom stannade jag ändå kvar en stund på jobb efter jag hade slutat! Wonderful! :)

Har haft ett sånt himla stort shoppingsug den senaste veckan så kunde inte låta bli att shoppa lite idag hehe

Denna söta tröjan inhandlade jag på jobb idag
 
Riktigt härliga färger :)

I söndags var jag på nyöppnade Entré och kollade runt lite och där satte suget igång också :D

Blev shoppat bland annat det här

Inte världens charmigaste bild direkt, men tog den lite snabbt bara, men visst är klänningen fiiin?! :)

Den här söta toppen fick också följa med mig hem :)


Nu är det snart Tila Tequila! Riktigt underhållande dokusåpa faktiskt :) Se den om ni inte gjort det innan!

bilderna är hääär =))

Nu har jag äntligen fått bilderna från fotograferingen som kändis på röda mattan :) Lovade ju att lägga upp bilderna när jag fått dom! Det var såå skoj att få bilderna hihi =)

Här har vi originalbilden med Catherine Zeta Jones som skulle efterliknas med hår, smink och kläder.
 (Alla små bilder är klickbara)

Och här är ett urval av alla fina bilder jag fick :)








Och sist men absolut inte minst, kära Gabriella, utbildad frisör, som har skapat det här :)


Visst blev det fiiiint?! =)

Jaaaaaaa!! eller...?

Kan ni gissa vad jag har lyckats med?!? Jo att få tag på Michael Jackson biljetter!!!! Billigt dessutom! Helt otroligt och jag kan knappt tro det. MEN jag kan inte riktigt glädja mig än trots allt. Det är nämligen såhär att platserna inte är dom bästa...Jag har ju en sådan fruktansvärd höjdskräck. Och kommer ni ihåg när jag berättade om när jag skulle se Mamma Mia på malmö arena... Där kom höjdskräcken VERKLIGEN fram. Och såklart så är dessa Michael Jackson platserna på samma höjd om inte högre upp till och med. då är min fråga hur jag ska lyckas med att  först och främst ta mig upp till den där höjden och sedan hur jag ska lyckas sitta kvar och TITTA NER under hela konserten utan att svimma och missa allting. Suck. Alltid ska det vara någonting. Aldrig kan allting bara stämma.
Antingen är detta verkligen det bästa tillfället att möta min rädsla och övervinna den eller så vet jag inte faktiskt. Just nu tänker jag att jag ska klara av det, att jag måste klara av det, för detta är min dröm och något så dumt får inte ställa sig i vägen för mig. Men så tänker jag tillbaka på hur rädd jag var när jag skulle ut och sätta mig på min plats på arenen och fick syn på hur högt upp det var...
Detta är sååååååå jobbigt!!!

Här ska ni få se:


Det är alltså det gula området som jag har platser till...



Och såhär ser det ut på arenan. Och våra platser är högst upp då... Blir ju höjdrädd nästan bara av att jag tittar på bilden...

krossad dröm

I förrgår skrev jag att folk inte var normala som ville ha tretusen kronor för en Michael Jackson biljett. Vet ni vad...om jag hade fått en biljett för 3000kronor idag så hade jag blivit överlycklig. Igår satt jag fyra timmar innan jobb och försökte få tag på biljetter. Men sidan kraschade innan jag hann få tag på något och jag var tvungen att gå till jobbet (vilket jag ångrar väldigt mycket nu). När jag kom hem på kvällen satt jag tre timmar till för att försöka hitta något som inte kostar en hel förmögenhet. Men hade inte turen med mig så hittade inget under 5000:-. Nu sitter jag här igen o letar o letar. Priserna ligger nu från 5000:- och uppåt mot 20-30 000:-...total hysteri..
Kan inte fatta att Michael Jackson ska göra konserter igen och att jag inte ska få se det. Jag vägrar inse och jag kommer kämpa in i det sista!!! Så snälla om du har biljetter som du vill sälja och läser detta, så skriiiiiv till mig!! Dock inga biljetter i Level 4 och endast seriösa säljare!! Skicka info till min mejl: [email protected]

Jag hoppas verkligen att min dröm inte krossas pga idioter som bara är ute efter pengar....

koden och biljetter

Fy vad jag är besviken och förbannad!! Jag fick koden till Michael Jackson presale biljetterna igår! När jag såg detta på min mejl så blev jag överlycklig för jag trodde att koden innebar att jag skulle få biljetter. Men icke. När jag skulle beställa mina biljetter så kom problem nummer 1. Sidan blev överbelastad så ingenting fungerade. Det stod bara "tickets not available" hela tiden. Så jag satt uppe huuuuur länge som helst ifall sidan skulle hinna fixas så jag skulle kunna köpa mina biljetter. Men det hände ingenting så jag gick och la mig tillslut.
Idag tänkte jag att nu måste problemet vara löst. Jo då, det problemet var löst, men då dyker problem nummer 2 upp. Ska ännu en gång gå in och beställa mina biljetter, men då visar det sig att alla biljetter är SLUT!!!! Det har till och med lagts till en massa konserter i augusti och september och sen ännu fler i januari och februari 2010. Men varenda jävla biljett är alltså SLUT. Helt otroligt vilken hysteri.
Jag kollade på blocket för att se ifall någon hade lagt upp biljetter där, antagligen till ett dyrare pris, men tänkte att det kan ju inte kosta sååå mycket mer. Dom dyraste biljetterna kostar vanligtvis ca900kr. Mycket riktigt hittade jag biljetter på blocket. Men gissa då vad en biljett kostar där.....jo 3000kronor!!!! TRETUSEN!! Blir så jävla förbannad över att folk gör på det sättet! Jag som har suttit och kämpat som en galning för att få tag i biljetter och verkligen vill se Michael Jackson får inte chansen att göra det. Sen så finns där folk som inte ens bryr sig om att få se någon konsert utan bara vill tjäna pengar på det hela och så får DOM tag i biljetter. Var fan finns rättvisan någonstans???
Imorgon klockan 6 på morgonen släpps biljetterna för allmänheten så jag får väl hoppas på att jag hinner knycka åt mig biljetter innan dom tar slut. Antagligen kommer det bli överbelastning på sidan igen, men förhoppningsvis hinner det fixas innan jag ska till jobbet iaf... Håll tummarna för mig.
Detta är något som jag har väntat på i tio år..tycker faktiskt jag förtjänar det här.

makeover

Fastnade inne på en sida där man laddar upp en bild på sig själv sen så kan man göra om allt möjligt utifrån den bilden! Riktigt roligt var det =) Kände att jag var tvungen att dela med mig av mina makeovers hihi Jag har alltid förstått att alla modeller alltid retuscheras, men det är verkligen helt galet vad man kan göra med en bild!! Kolla in bara:
5 nya jag

  

 


Och här är då originalbilden! Skillnad va!



Ascoolt! hehe tänk om man hade kunnat se ut som på bilderna däruppe varje dag :D

Nä nu får jag nog ta och sluta drömma och istället fixa iordning mig inför sängen om jag ska orka upp klockan 6 imorn bitti...

Ser ni förresten hur hårfärgen blir ljusare och ljusare på varje bild?! hahaha märkte jag nyss :P Vilken bild tycker ni är finast? =)

sjukskrivningen slut

Ja idag var det söndag och sista dagen på min sjukskrivning! Tråkigt. Men jag får istället vara glad för att allting har gått så pass bra och att det gick så snabbt med läkningen och allt. Allt som allt så har jag varit hemma i 11 dagar istället för  två-tre veckor som läkaren sa från början.. Jaja imorn blir det jobb och ut i verkligheten igen. Ska bli både roligt och tråkigt. Skönt att få komma igång igen och inte bara ligga i sängen och ha ont, men samtidigt kommer det bli jobbigt att behöva gå upp 6 på morgnarna. Det har jag vant mig av vid ganska så snabbt :P

Michael Jackson biljetterna fick jag inte tag på igår eftersom dom inte släpps förrän den 13e mars :P. Så det var ju inte så konstigt. Jag googlade sönder mig igår iaf och hittade massa info o grejer. Satte upp mig på några listor där man kan få chansen att få biljetterna innan dom släpps till allmänheten. Får man ett mejl av det ena stället med en kod så har man chansen att köpa max fyra st pre-biljetter. Så sitter här och kollar min inkorg var femte min, men ingen kod har dykt upp än....=(
Flygbiljetterna kommer nog vara svindyra, om det ens kommer finnas några kvar...Det är sjukt att bara för Michael Jackson dyker upp i London så kommer flygbolagen tjäna svinmycket på alla biljetter dom kommer sälja och som dom dessutom kommer höja priserna på garanterat sinnessjukt mycket.

Nä nu ska jag återgå till att göra ingenting så att jag är ordentligt laddad till jobb imorn :P Jo och så måste jag dammsuga också faktiskt.

woooohhhhoooooooooooo



Asså jag tror att jag döööör. Självaste Michael Jackson ska göra fler koncerter!!!!!!!!! *gråter en skvätt* Kan INTE förstå att det är sant!!! Det är ju såklart inte i Sverige, MEN tillräckligt nära för att det inte ska vara omöjligt att komma dit. Nämligen i LONDON!! JAG SKA DIT!!! Jag skiter i om jag åker själv eller inte, men JAG MÅSTE DIT!!!!!!!!



Koncerterna är förresten i Juli. Snaaaaaart. Är det någon som vill joina mig så är det bara att säga till :)
Nu ska jag leta biljetter.

sveriges kallaste lägenhet är min

Jag håller på att frysa ihjäl här hemma alltså!! Det är så himla kallt. Fattar inte hur det kan vara såhär när man bor i sverige med värme i lägenheterna. Man betalar sjukt hög hyra och sen har man ändå ingen värme hemma...gaaahh Det var 16 grader häromdagen!!! Fatta hur kallt det är. Där är tom lag på att det måste vara 21 eller 22 grader, nu kommer jag inte ihåg exakt, men vilket som så är det långt över 16 iallafall! DON'T LIKE THIS! Tror jag måste ta ett snack med hyresvärden snart alltså....


Hela 17 grader är det uppe i och nästan 18 tom här. Wow.

Linda rosing

Jaha då har jag precis kollat på reprisen av "Den rätte för Rosing". Den var exakt lika patetisk som jag hade föreställt mig att den skulle vara. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vem som är mest patetisk, Linda Rosing som ställer upp på det för att få lite uppmärksamhet i media, eller killarna som verkligen menar allvar med att dom går på "audition" för att få dejta Linda. Usch fy vad pinsamt.



och jag är ledsen men jag tycker inte ens att hon ser bra ut om jag får säga mitt.


Det är trååååkiiiigt att vara sjukskriven :( Har inget att göra om dagarna...Bara väntar på att bli läkt och frisk så jag kan börja jobba igen. Någon som har någon idé om hur man får tiden att gå lite snabbare under dagarna?

RSS 2.0