idiotkille

Nu är jag så mätt så jag snart spricker! Har precis ätit mitt enda ordentliga mål mat idag hehe Åt en halv chipspåse till "frukost" klockan ett. Men nu blev det potatismos med fisk och grönsaker! Yummie riktigt gott var det! Så lite nytta har jag trots allt gjort idag! =)

Nu tänkte jag berätta om kvällen igår och vad som hände när jag var ute. Vi hade verkligen jätteskoj fram tills detta hände.
Det var alltså en kille som hade "följt efter" mig och min kompis hela kvällen på utestället vi var på. Han var där vi var hela tiden och tittade väldigt mycket. Jag tyckte det var rätt jobbigt, men försökte att inte bry mig om det och bara gå därifrån. Men senare när vi står och dansar på dansgolvet (jag och min kompis) så är där någon som försöker dansa med mig bakifrån och när jag tittar bak så ser jag att det är HAN. Jag flyttade på mig för jag var verkligen inte intresserad. Men så känner jag att någon tar tag i mina armar bakifrån. Han igen. Jag blir väldigt irriterad och skriker åt honom och försöker slita mig loss, men istället för att han släpper mig så slänger han iväg mig så jag trillar. Och det läskiga var att jag hamnade så sjukt nära trapporna (som fortsätter neråt) så det hade kunnat sluta riktigt illa om jag hade trillat ner där.
Jag reser mig iallafall upp igen och är så fruktansvärt arg så jag slänger mitt vatten (det lilla som är kvar i glaset eftersom jag fick hälften över mig när jag trillade) rätt i ansiktet på honom. Då blir han såklart ännu mer förbannad på mig och han hinner putta ganska ordentligt på mig innan folk ingriper och får hålla tillbaka honom så att han inte skulle börja slå på mig. Min kompis sprang iväg redan innan för att hämta ordningsvakterna, men dom hade redan fått larm om det för där var ju folk som hade sett det hela.
Han blev tillslut utkastad från stället när jag berättade för vakterna vad som hade hänt. Men resten av kvällen var ju förstörd. Tur var att detta hände vid slutet iallafall och inte precis när vi hade kommit dit.
Efteråt var vi hungriga och gick till Burger King för att äta något och då sitter ju självklart HAN därinne. Han stirrar med svarta ögon på mig och skriker til mig att jag är äcklig. Sen drar hans kompis iväg med honom, tack och lov.

Jag kan inte förstå att killar kan bete sig på det här sättet bara för att dom inte klarar av att ta ett nej och ska vara häftiga inför sina kompisar. Jag är så arg över att sådant här kan hända överhuvudtaget och att det dessutom händer tio gånger värre saker än detta hela tiden.
Det jobbiga är att sådant här händer mig hela tiden när jag är ute. Det har, som tur är, aldrig gått riktigt såhär långt innan, men närapå flera gånger. Så nu börjar det bli lite tröttsamt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Usch, vad obehagligt!! Vissa killar tror att de kan få göra hur som helst...

Hoppas du får roligare nästa gång du är ute!

Kram

2009-02-23 @ 22:13:19
URL: http://viktigmanniska.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv din bloggadress!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0