idiotkille

Nu är jag så mätt så jag snart spricker! Har precis ätit mitt enda ordentliga mål mat idag hehe Åt en halv chipspåse till "frukost" klockan ett. Men nu blev det potatismos med fisk och grönsaker! Yummie riktigt gott var det! Så lite nytta har jag trots allt gjort idag! =)

Nu tänkte jag berätta om kvällen igår och vad som hände när jag var ute. Vi hade verkligen jätteskoj fram tills detta hände.
Det var alltså en kille som hade "följt efter" mig och min kompis hela kvällen på utestället vi var på. Han var där vi var hela tiden och tittade väldigt mycket. Jag tyckte det var rätt jobbigt, men försökte att inte bry mig om det och bara gå därifrån. Men senare när vi står och dansar på dansgolvet (jag och min kompis) så är där någon som försöker dansa med mig bakifrån och när jag tittar bak så ser jag att det är HAN. Jag flyttade på mig för jag var verkligen inte intresserad. Men så känner jag att någon tar tag i mina armar bakifrån. Han igen. Jag blir väldigt irriterad och skriker åt honom och försöker slita mig loss, men istället för att han släpper mig så slänger han iväg mig så jag trillar. Och det läskiga var att jag hamnade så sjukt nära trapporna (som fortsätter neråt) så det hade kunnat sluta riktigt illa om jag hade trillat ner där.
Jag reser mig iallafall upp igen och är så fruktansvärt arg så jag slänger mitt vatten (det lilla som är kvar i glaset eftersom jag fick hälften över mig när jag trillade) rätt i ansiktet på honom. Då blir han såklart ännu mer förbannad på mig och han hinner putta ganska ordentligt på mig innan folk ingriper och får hålla tillbaka honom så att han inte skulle börja slå på mig. Min kompis sprang iväg redan innan för att hämta ordningsvakterna, men dom hade redan fått larm om det för där var ju folk som hade sett det hela.
Han blev tillslut utkastad från stället när jag berättade för vakterna vad som hade hänt. Men resten av kvällen var ju förstörd. Tur var att detta hände vid slutet iallafall och inte precis när vi hade kommit dit.
Efteråt var vi hungriga och gick till Burger King för att äta något och då sitter ju självklart HAN därinne. Han stirrar med svarta ögon på mig och skriker til mig att jag är äcklig. Sen drar hans kompis iväg med honom, tack och lov.

Jag kan inte förstå att killar kan bete sig på det här sättet bara för att dom inte klarar av att ta ett nej och ska vara häftiga inför sina kompisar. Jag är så arg över att sådant här kan hända överhuvudtaget och att det dessutom händer tio gånger värre saker än detta hela tiden.
Det jobbiga är att sådant här händer mig hela tiden när jag är ute. Det har, som tur är, aldrig gått riktigt såhär långt innan, men närapå flera gånger. Så nu börjar det bli lite tröttsamt faktiskt.

lat-söndag

Detta är nog den bästa dagen på läääänge. Vaknade klockan tolv idag, inte riktigt utsövd efter en partynatt som slutade 05.30 typ, men skönt att vakna av sig själv och inte av alarmet på mobilen klockan 6 på morgonen... Idag blir en riktigt soft dag. Jag ska absolut inte göra någonting! Bara ligga här i min soffa, lyssna på musik och njuta av att vara ledig! Underbar känsla att veta att man inte har hundra grejer att göra. Jag hade tvättid klockan tolv, men den struntade jag också i. Har för en gång skull inte så mycket tvätt så det är ingen panik med det. Hoppas inte denna dagen tar slut för snabbt bara :P

Skriver senare igen och berättar om min utekväll igår som slutade med massa drama!


Madonna!!

Jag har ju glömt att berätta att jag ska på Madonnas koncert i augusti! :D Ska bli sååååå kul!! Kan knappt fatta egentligen, förstår ni, det e MADONNA liksom! Hur häftigt är inte det =) Det är ju ett tag kvar tills augusti, men men tiden går snabbt när man har roligt :P



Den här gången ska jag iallafall ta RIKTIGA bilder som går att framkalla, inte såna som jag lyckades med på Brittan Spears koncert för ett par år sedan. Stod typ längst fram och tog massor med bra bilder på henne. När jag väl kom hem och skulle ta ut filmen ur kameran (ja det va ganska många år sedan då det nog inte riktigt hade börjat existera digitalkameror än :P) så var det bara det att DÄR FANNS INGEN FILM I KAMERAN!!! Sjukt irriterande var det.



Felkod 80072f19

Börjar bli lite smått frustrerad nu. Min msn har lagt av sen en vecka tillbaka. Otroligt hur beroende man är av internet alltså. Skulle man aldrig kunna tro. Men det börjar bli väldigt irriterande nu att inte bara kunna logga in och snacka me folk när man inte har något bättre för sig.

"Din kontaktlista är inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare".

Det är mögtexten som dyker upp varje gång jag försöker logga in. Gaaaahhhhh. Så om någon vet hur man löser det så hjääälp miiiig. Jag har testat ALLT. Försökt reparera möget, tagit bort det, installerat det igen, ändrat inställningar, kollat me brandväggen, sökt på hjälpavsnitten....INGENTING funkar!! iiiihhhhh.

15 minutes of fame

Idag var mina "15 minutes of fame" som Catherine Zeta Jones, förutom att det varade i en halvtimme istället för 15 minuter hehe Och gud vilken skojjig dag det var!  Det började med att jag och Bella åt en mumsig frukost på espresso house kl 8.15 sen var vi på skolan kl 9. Där fixades och donades det med alla modellers hår och make up heeeela dagen lång.
När vi kom dit så blev vi uppskrivna på fotograferingen till kl 12 och tänkte att det är ju lugna puckar. Så vi tog det hur lugnt som helst i början, men sen insåg vi att det minsann inte gick så snabbt som vi hade tänkt oss. Mitt hår tog två timmar att göra. Sen var det sminket och kläderna som skulle fixas också och alla sprang runt som dårar och var superstressade! Men det löste sig, Bella hann bli klar både med mitt hår och mitt smink preciiis till klockan 12. Vi sprang till studion som galningar halvfärdiga med min outfit. Så jag slängde mig in på toaletten och försökte få på mig mina strumbyxor snabbt utan att ta sönder dom och när jag var klar sprang vi ut till fotografen för att ta våra bilder. MEN när vi väl kom dit helt sönderstressade så stod det tre andra som höll på att fotograferas och vi fick vänta nästan en halvtimme på att få ta bilderna.... Hur irriterande var inte det då? Fotografen hade varit en halvtimme försenad nämligen.

Vi fick våra bilder tillslut men guuuud vad svårt det var! Jätteroligt, men otroligt svårt. När man sitter och tittar på Top Model och andra sådana där modell-program så tycker man att allt ser så himla lätt ut och tänker att "nä men gör si, och gör så". Men jag kan berätta att så är inte fallet! Det är otroligt svårt att posa så att det blir bra på bild. Man ska tänka på massor av grejer på samma gång. Lite längre ner med hakan, stå rak i ryggen, in med magen, starkare blick, närmre kameran, böj på benet....ja ni fattar.. Man blir HELT förvirrad och har tillslut ingen aning om hur man ska göra med någonting. Man ser ju själv inte om det ser bra ut eller inte.
Det blev iallafall många fina bilder och det var jätteroligt att se :) Jag kommer få alla bilderna på en skiva och kommer då lägga upp lite fler bilder. Det var som sagt väldigt stressigt så hann tyvärr inte ta så många bilder med min egen kamera.. Här är de jag hann ta iaf :)

    
Jag (som inte ens tittar in i kameran och mest liknade Dita von Teese enligt de flesta) och min frisör och "stylist" Bella =)


Och här skulle vi snabbt ta en bild med min kamera på "röda mattan", men lampan som fotografen hade med sig reagerade på min kamerablixt så ljuset gick av och bilden resulterade i detta. Mig utan armar hahaha

Nä nu ska jag försöka tvätta bort allt smink och sen krypa ner i sängen! Nattis.

söndag

Japp då var denna helgen också över! Dagarna bara flyger iväg. Trots att jag har jobbat helg så har jag haft en bra lördag och söndag faktiskt! :) Härligt! Har varit och shoppat och fyndat massa fina grejer idag också! Tvättat, städat, diskat och rotat runt i garderoben och prövat massa klänningar till min catherine zeta jones-make over har jag också hunnit med idag!

Håret blev såhär



Och detta blir bilden på Catherine zeta jones som jag ska efterlikna



Tur kvinnan har former....=P

Det kommer bli sååå bra =D Hittade en klänning i garderoben som liknar denna sjukt mycket (prislappen satt fortfarande kvar...tur man kollar igenom alla kläder man har lite då och då...) och jag har dessutom en liten silverväska också! Perfa!
Nä nu får jag springa ner och hämta upp tvätten som fortfarande håller på att torka (sedan 17.30) i det sämsta torkskåpet som gjorts någonsin!! Natti <3

Disney on ice

Förra helgen var jag och såg Disney on ice och det är det bästa jag sett någonsin!! =)) Jag älskar alla disney-sagor och detta var precis som om man var med i sagorna och det var som att alla sagor blev till verklighet! Helt underbart bra var det! Jag var i en helt annan värld när jag såg detta kan jag säga =) I sagornas värld! Jag kommer definitivt se det varje gång det kommer till Malmö!

           
Lite bilder från showen!

Nu blir det Holiday på trean!


RSS 2.0