28.10.09

Visst är väl livet underbart ibland va ;)
Och ännu underbarare blir det när jag äntligen ska få se Michael Jacksons "This is it" på bio imorgon :D läääängtaar!!




this is it

Åhhhhhhhhhhhh jag dööööööör. Lyssnade precis på Michael Jacksons osläppta låt. This is it. Den är jättebra!! Men blir så ledsen när jag hör hans underbara röst och tänker på att jag aldrig får se honom uppträda =((

Här har ni den underbara låten. Singeln kommer släppas den 27 oktober.



Visst är den braaaaa?! :)

Medina

Idag har jag varit så himla shopping sugen så åkte till stan och shoppade massa fina kläder =)) Köpte bland annat en skiiiitsnygg kjol! Hälften är fejk-skinn och hälften mocka, lite svårt att förklara, men den är iaf assnygg :)

Här är dagens youtube-klipp!

r />

Nu ska jag hämta upp tvätten och sen ska jag träna! =)

helgens schema

Tänkte dela med mig av mitt underbara schema för helgen. Nu ska jag alltså snart iväg och jobba. Ikväll är det kulturnatt i köpenhamn, vilket betyder att alla butiker har öppet längre än vanligt. Såååå då ska vi ha öppet till 21-21.30 (vi stänger 19.00 i vanliga fall). Jippi. Det betyder att jag är hemma runt 22-23 tiden ikväll.
Då ska jag hem om en snabbis och sen springa iväg snabbt som tusan till Natasas 25-års fest och hinna med att vara lite social där. Sedan blir det hem igen och i säng.
Klockan 08.00 lördag morgon ringer nämligen mitt alarm. Upp och jobba igen. GAAHH. Är hemma igen vid 19.30 på lördag kväll efter jobb. DÅ SKA JAG SOVA!!
Söndag: LEDIG :D (sova :P)
Och så får jag tacka gudarna att jag fick ändra mitt schema på lördag. Hade behövt gå upp 05.30 annars. Det hade ju varit spännande. Jag = Zombie
I vilket fall som helst lär det ju bli rätt spännande ändå, kommer ju vara lagom trött ikväll, imorgon bitti och på kvällen.
jaja så är det ibland :)


Body Jam

Jag kom hem för en liten stund sedan och eftersom jag är en nattuggla så känner jag att jag har fullt med energi nu! Känner inte alls för att gå och lägga mig och sova. Så lat och seg som jag var imorse, innan jag fick tummarna loss och gav mig iväg på mina ärenden, så mycket energi känner jag att jag har nu!!
nu tänkte jag börja med att dammsuga och sen ska jag faktiskt köra ett träningspass med min Les Mills -Body Jam-skiva. Det är så himla kul =) Så blir jag kanske trött sen och kan gå och lägga mig istället för att bara sitta uppe och glo mitt i natten hehe





The sun is shining

Godmiddag mina kära läsare. Eller ja, för mig är det godmorgon! Vaknade för knappt en timme sedan. Så himla skönt att äntligen få sova ut. Och ändå fick jag tvinga mig själv upp ur sängen hehe Vaknade tiiidigt imorse av att det regnade ute och tänkte, inte nu igen. Inte denna gången också när jag äntligen har ledigt en dag. Men jag somnade om och nästa gång jag öppnade ögonen så var det minsann skinande sol ute :) 

Och på tal om skinande sol så har jag så mycket tankar i huvudet om människorna som ska föreställa sig vara ens vänner, men som man bara i princip får ett knivhugg i ryggen av. Förstår inte folk som fungerar på det sättet. Betyder inte vänskap någonting för människor idag längre eller vad är det som gör att folk tror att dom kan bete sig hur som helst mot sina vänner? Jag kan verkligen inte förstå det. Jag anser att ens familj och vänner är det absolut viktigaste. För har man inte dom så har man inget. Men folk verkar ju tydligen inte hålla med. Att man bara kan kasta iväg en vänskap utan att röra en min kan jag inte förstå.

Nu ska jag äta en stor och god frukost samtidigt som jag ska se Anna Anka i Hollywoodfruarna. Hon kanske har några kloka ord att säga.

Rainfalls

Höj volymen rejält och NJUT!!



over my head

Trots det tråkiga vädret idag så har jag fått riktigt mycket gjort ändå! Jag har bland annat varit duktig och organiserat in MASSOR med papper i pärmar som innan har legat överallt. Det känns verkligen som att jag har lyckats utnyttjat denna dagen till MAX! =) Skön känsla. Så dagen avslutas med mycket bättre humör än den började på haha Fast dock inte helt nöjd ändå eftersom jag måste lägga mig nu pga jobb imorgon...eller ja, jag skulle väl redan ha sovit vid den här tiden egentligen och sedan ett par timmar tillbaka. Men jag kunde inte slita mig från mina papper :P Fast det kommer jag ångra imorgon bitti när klockan ringer och jag måste gå upp!

Här kommer iaf en låt som jag älskar och som spelas om och om och om igen i min telefon påväg till och från jobb! :D



Nattti!


UPDATE:

Jag hittade denna versionen precis också. Och den är ju HUR bra som helst den med!


VARNING: bittert inlägg

FAN VILKET PISSVÄDER!!! Blir på så jävla dåligt humör av att vakna till detta jävla höstväder. Detta är min ENDA lediga dag på hela veckan och jag har tusen grejer som jag måste göra i regnet. Självklart måste det av alla veckans dagar ösa ner exakt just precis IDAG. När annars liksom.
Och nu kommer dessutom mitt fina plattångade hår förstöras totalt också. Jag vaknade upp med PERFEKT hår för en gångs skull. Men nu kan jag ju lika gärna sätta upp det i en boll på huvudet. Det kommer ju ändå bli förstört i vattnet därute. BLÄ.
Och inget paraply har jag heller. Har glömt båda på jobb. Smart.

RSS 2.0