workoholic

Ja då är det officiellt nu då...Jag har blivit en workoholic. Både på gott och ont. Nu har jag äntligen fått en bättre position på mitt jobb vilket är jätteroligt! Men det finns ju en baksida också, nu kommer jag behöva jobba ännu mer än vad jag redan gör. Men förhoppningsvis överväger det positiva det negativa :)

Idag krossade jag mitt pekfinger på jobb. Jag råkade stänga en (väldigt tung) dörr med mitt finger fortfarande kvar mellan dörren och dörrkarmen. Skitbra. Jag var helt säker på att jag hade lyckats bryta nåt ben i fingret pga smärtan, men det verkar inte så faktiskt. Tack och lov för det.


ZZzzzzzz

Usch jag är sååå trött! Klockan är mitt i natten och jag har haft en lååång dag. Vet inte ens vad jag gör uppe nu när jag tänker efter...=/ Stannade iallafall över en timme extra på jobb, sedan var det till att skynda sig hem, på med danskläderna och cykla iväg till dansen!
Och vet ni?! Denna gången var det så mycket roligare än förra gången! =) Jag funderade hela dagen på om jag skulle gå dit eller inte ikväll eftersom jag blev så besviken efter förra gången, men jag tänkte att jag skulle ge dansläraren en chans till idag. Och hon lyckades minsann få mig att stanna! Idag gick hon igenom lite mer grejer OCH hon RÄKNADE TAKTER!! TACK.

Regnade gjorde det förresten naturligtvis imorse...så när jag väl var framme på jobb så var mitt raka hår inte speciellt rakt längre. Jaja tjej/i-landsproblem :P

Detta är låten vi dansar till..

Trots den positiva överraskingen på kursen idag så håller jag fortfarande fast vid att dom kunde valt en annan låt. Kursen heter ju PUSSYCAT DOLLS. Och detta är ju inte direkt någon Pussycat dolls låt, det är ett soundtrack som just pussycat dolls råkar sjunga. Det finns ju så många bra låtar som DOM har gjort. Jaja ännu ett i-landsproblem.

Nu ska jag störtdyka ner i sängen. GODNATT.

"Allt för min syster"

Nu har jag precis kommit hem från en fika med Julia och sedan bio med henne och Elin! Filmen var jättesorglig och folk satt och snyftade och grät sig igenom hela filmen i biosalongen. Bra film, men jag tycker definitivt att boken är mycket bättre. Dom har konstigt nog ändrat slutet dramatiskt mycket i filmen, vilket jag inte förstår eftersom det är en sann berättelse... Väldigt märkligt. Ska nog ta och läsa slutet av boken igen, bara för att se att det inte är jag som inbillar mig, men det tror jag faktiskt inte.

Anyway så tänkte jag vara duktig och promenera hem eftersom jag inte har gjort något ansträngande what so ever idag. Gick in på hemköp påvägen och köpte med mig lite choklad. Inte vet jag varför nu i efterhand när nästan hela påsen tog slut på hemvägen. Onödigt när jag skulle vara duktig och få lite motion. Menmen.

Mysklädd till bion



Och detta är vad som fanns kvar i påsen efter promenaden hem

TRE bitar. Iofs så var ju påsen inte full direkt, men ändå...

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och platta det. Sen får jag hålla tummarna för att det inte regnar imorgon hehe


skitsöndag

JA så känns det idag! Skitdag. Blä, vissa dagar ska bara inte finnas.

Ska på bio och se "Allt för min syster" om en stund. Hoppas den är bra så denna dagen blir lite bättre.

lördagsmys

Godlördagskväll :D

Jag är proppmätt!
På tåget påväg hem från jobb ikväll satt jag och försökte bestämma om jag skulle köpa med mig pizza eller mc donalds hem! Kände att jag förtjänar lite skräpmat efter en lång och hård dags arbete :P Men när jag väl var framme i stan så gick jag in på hemköp för att handla hem lite mat och då kom jag fram till att jag skulle laga TACOS istället! Och guuu vilket bra val jag gjorde, så himla gott var det =)

Tänkte jag skulle smaka cheddar cheese dippen också för en gångs skull och HERREGUD så gott det var!!!


Så nu sitter jag här i min sköna soffa och försöker komma fram till vad jag ska hitta på. Någon utgång blir det inte ikväll iallafall. Ska nog vara tråkig och lägga mig i hyfsad tid så jag hinner med att ha en hel ledig dag imorgon innan en ny arbetsvecka börjar!

Skrivs kanske senare, annars godnatt :)


250909

Gomorron alla mina bloggläsare! =)

Idag är jag ledig och vädret verkar vara helt okej! Najs :) Jag kom att tänka på en film som visades på tv häromdagen som är så himla BRA! Den heter Derailed. Jennifer Aniston är med i den och hon är ju verkligen en riktigt duktig skådespelerska. Det är svårt att berätta vad filmen handlar om utan att avslöja filmens poäng, men det är nog en av de bästa filmerna jag har sett faktiskt. Så har ni inte sett den så MÅSTE ni se den!

Idag är jag ledig och det blir shopping hela dagen :) Får inte min lön förrän nästa vecka, men man kan ju lossas iallafall :P Paulina från köpenhamn kommer hit idag och jag ska visa henne min vackra stad =) Ha en bra dag!

 


090924

Jag vaknade imorse av att jag typ inte kunde andas genom näsan. Najs. Jag är sjuk (förkyld) =( Hatar att vara sjuk, det är det tråkigaste som finns. Jag låg kvar typ 40 minuter extra, men sen pallrade jag mig upp ändå. Nu är jag färdigsminkad och färdigklädd för dagens jobb äventyr :P Måste bara klara denna dagen också sen är jag iallafall ledig imorgon!
Nä nu ska jag gå och snyta mig (IGEN) och borsta tänderna sen får jag bege mig mot bussen...har verkligen ingen lust idag. usch.

En sjuk Sandra


musik is life

Jag älskar musik!! Är det någon annan som är som jag och inte kan leva utan musik?! Jag lyssnar på musik ÖVERALLT, på bussen, tåget, jobbet, hemma osv, och hela tiden! Det påverkar en så himla mycket. Och musik funkar bra i vilket tillstånd och humör man än är på. När man är glad, ledsen, partysugen, whatever! Jag blir alltid lika glad av det!
Hade jag varit riktigt duktig på att sjunga så hade jag varit artist idag tror jag. Tänk så underbart för alla "stora" artister som lever på sin musik, att få ha det som jobb VARJE dag. Att få ha något som man verkligen älskar att göra som jobb. Kan inte ens tänka mig in i hur underbart det hade känts.

Jag har gjort en egen GRYM spellista på spotify nu iallafall som jag bara INTE kan sluta lyssna på :D

Vilken är er favoritlåt eller favoritartist?

Jag kan inte välja en favorit bland alla bra låtar, gillar för många för att kunna ha bara EN favorit :P Men en av dom nyare låtarna som jag verkligen gillar är denna:



Tänk om man hade haft hennes röst! Då hade jag aldrig slutat sjunga! hoho

Dagens outfit

Tänkte visa er hur jag har sett ut idag :)




Hela outfiten med mina nya stövlar till :) (RIKTIGT sköna var dom =)


Och så en ego bild ;)


Top -  H&M
Svarta leggings - ginatricot
Stövlar - skopunkten
Armband - Thomas Sabo


gillar inte rubriker

Jag HATAR att solbrännan ska försvinna så himla snabbt =( Nu är man nästan vit igen och man känner sig inte alls lika fräsch som när man var brun och fin. Man ser sjuk ut när man blir vit juuu. Hade jag varit brun året om så hade jag fan gått utan smink också. Och visst kan man ju gå och sola solarium, men jag känner inte för att vara en rynkkärring vid 29års ålder faktiskt. Då står jag hellre ut med min vita hud nu.
Jag har testat tusen olika brun utan sol krämer, men jag tycker inte att någon funkar särskilt bra faktiskt.

Någon som vet någon BUS kräm som är riktigt bra och ger en jämn, fin och BRUN (INTE orange) färg?

äntligen!

Ja idag var då dagen äntligen kommen! Ikväll har jag varit och dansat den efterlängtade "pussycat dolls dansen". Jag har väldigt delade uppfattningar om den här kursen. Mina förväntingar har ju varit väldigt höga och ja det var verkligen skitskoj MEN dansläraren var tyvärr inte proffsig för fem öre... Först och främst så lärde hon inte ut på ett bra sätt, det var oprofessionellt och opedagogiskt. Hon räknade inte takter, utan hennes utlärningsmetod var "när dom säger hot så gör ni såhär" "och sen när dom säger jai ho så gör ni sådär" och så visade hon rörelserna.
Ingen bra metod. Man gör inte så!! Man dansar inte efter låttexten, man dansar efter TAKTER!!! Man räknar i 8takter!! Åhh är så irriterad!! Förstår inte hur hon tror att folk ska kunna lära sig på det sättet, man vet ju inte alls hur snabba eller långsamma stegen ska vara...

Förutom det så var koreografin bra och det var riktigt bra träning! Önskar verkligen bara vi hade fått en annan danslärare som är ute efter att lära OSS och inte är där för att visa upp sig för det kändes tyvärr så...

Kom dessutom på att jag kommer missa Anna Anka och resten av hollywoodfrugänget varje måndag =/ Jag gillar ju det programmet :P Nä nu ska jag iallafall titta på Seinfeld och äta lite yoghurt =)

underbar dag!

Jag är sjukt nöjd med denna dagen och hela helgen faktiskt! Var ute och gick en timme i pildammarna och när jag sen kom hem så tränade jag bodycombat i 20 minuter! Här är en del av min dag i bilder :)

Pildammsparken




Hade glömt bort hur fint det är där




Happy happy hehe tanterna bakom mig undrade nog va fan jag sysslade med haha


Nu ska jag lägga ut lite klänningar på tradera som inte passar mig längre!

fin höstdag

Goodmoorgooon :D Idag är jag på strålande humör! Vädret är hur underbart som helst idag igen! Jag har precis ätit frukost och nu tänkte jag snart gå ut på en låång promenad :)

Och vad många ni är som läser min blogg nu också, jättekul! =))

Imorgon är det ju äntligen dags för Pussycat dolls-kursen så idag ska jag ner i källaren och leta fram mina gamla dansskor som jag hade när jag dansade för ett par år sen. Åhh ska bli så skoj. Och inför dansen imorgon så har Elin suttit o pysslat med det här:

Try JibJab Sendables® eCards today!

hahahaha så jäääävla roligt!!! Skrattade så mycket så jag grät när jag såg detta första gången haha

shoes shoes shoes

Vilken härlig dag jag har haft idag! Efter maten stack jag iväg till stan och träffade Elin, vi satte oss på Jensens uteservering och det var sååå mysigt! Jag hade ju precis ätit, så det fick bli en efterrätt för mig. Jättegott var det, chokladkaka med blåbär, mandel, glass och grädde. En ny dessert hos Jensens. Verkligen jättegod! :)

Förresten så lyckades jag få min cykel lagad idag också så jag var duktig och cyklade in till stan ikväll. Lite motion skadar ju aldrig.

Här kommer utlovade bilder från mina inköp idag:

Tänkte testa en ny brun utan sol nu, jag har använt apotekets innan, men jag tycker inte den är så bra. Och så mitt fina nagellack som jag tänkte måla naglarna med sen! Färgen är mer åt det aprikosa hållet (inte rosa som det ser ut här).


Mina nya snygga stövlar, som är perfekta att ha på jobb! Bekväma och dom kommer att passa till allt.


Och så mina bebisar som jag kommer ÄLSKA att gå ut i! Love them!


Och nu ska jag faktiskt sätta igång och träna tänkte jag! Jag köpte häromdagen ett paket flingor där det medföljde en träningsskiva. Så tänkte testa den nu :) Passar bra me lite träning en lördagkväll istället för att gå ut och supa eller vad säger ni :P

Bon apetit

Hemma igen! Det blev ett par fina stövlar och ett par skitsnygga festskor inköpta =) Sen köpte jag ett nagellack också, kunde inte låta bli hehe Lägger upp bilder senare. Just nu skriker magen efter mat så det blir till att tillfredställa magen först :)

Pasta med ädelostsås och bacon! Älskar sås :D


skoshopping

Fint väder och ledig idag OCH imorgon! Helt underbart! Gick upp vid 9 imorse och har redan hunnit med en hel del här hemma så nu ska jag ge mig iväg och shoppa skor tänkte jag :)

Sen måste jag försöka hitta något ställe här i närheten där jag kan lämna in min stackars cykel som måste fixas innan måndag...håll tummarna för mig för att det hinns bli färdigt i tid. Ute i sista sekunden som vanligt...

See you later!

jag har spotify!!

JA ni har läst rätt!! Jag har nyss fixat spotify helt på egen hand!! Utan koder, utan invites :D Känner mig sjukt nöjd med mig själv för tillfället hoho

Så just nu ur mina högtalare: Britney Spears - Out from under
Nästa låt: Bobby Valentino - If I had my way

Myslåtar nu innan läggdags :) Natti!


bio bio bio

Jag som typ aldrig går på bio (gillar inte det så värst mycket) sitter faktiskt och längtar efter hela TRE filmer som snart ska komma på bio! =)
Den första är naturligtvis "This is it" med min älskade Michael Jackson. Den andra är "Allt för min syster". Jag har läst boken och den är sjukt bra, så måste se filmen! Och den tredje är uppföljaren till Twilight, "New moon". Ser verkligen fram emot dessa filmerna :)



Jag sitter och tittar på VMA nu, har velat se det sen i söndags natt. Men jobbade ju tidigt i måndags så kunde inte vara uppe halva natten för att se på tv direkt. Igår kväll när jag kom hem efter jobbet så satte jag på tvn och där sändes minsann VMA! Blev så glad, men glädjen varade inte länge när jag insåg att 80% av programmet redan hade sänts.
Jag börjar inte förrän 12 idag så jag satte mig framför tvn och åt frukost, zappade lite mellan kanalerna och hittade VMA IGEN! Yeesss. MEN jag missade den stora öppningen som jag sååå gärna ville se. Men nu sitter jag här och tittar iallafall och hoppas på att jag hinner se det jag inte såg igår innan jag måste gå och jobba.  


Äta eller inte äta

Åhhh jag är såååå sugen på något gott att äta. Hatar när detta himla sug dyker upp såhär kvällstid. Jobbigt! Men jag ska försöka vara stark och motså. Tycker det är lite för sent för att sitta och stoppa i sig massa onyttigheter. Jag har däremot massa frukt hemma så ska försöka lura kroppen med frukter istället tror jag :P

Nu börjar snart premiären av "Svenska Hollywoodfruar"! Det ska bli så kul att se! Jag hoppas bara att fruarna inte är så korkade som dom framställs att vara i reklamen. Hemskt isåfall.

Pussycat dolls!!

Nä jag ska tyvärr inte se Pussycat dolls. Missade ju deras konsert, kom på tre dagar efter att dom hade varit här (eller ja i köpenhamn) och uppträtt att dom ju skulle komma. Jaja får se dom nästa gång dom kommer istället. Men det var ju inte det jag skulle säga nu hehe

Det jag skulle berätta var att jag ska börja dansa igen!! Efter måååånga års uppehåll. Och jag ska inte börja dansa vad för dans som helst, nädå! Dansen heter nämligen Pussycat dolls!! Hur roligt kommer inte det bli va!! =)) Längtar ihjäl mig redan! Första gången blir nästa måndag och det ska bli såå himla kul! Tänk vad skoj att få lära sig alla deras moves och få dansa till deras låtar, dom är ju sjukt grymma på att dansa och deras koreografier är hur bra som helst. Ååååhhh ska bli så så såå skoj :)

Natti nu, tyvärr blir min fredagkväll inte mycket roligare än såhär. Jobb imorn bitti =(

Ska lägga mig o drömma om hur grym Pussycat doll dansare jag kommer att bli hoho :D




25

Jaha, då blev man 25 år igår då. Väldigt speciell ålder det där.
När jag var liten tänkte jag att när jag är 25 år då är jag jääääätte gammal och då ska jag ha man, barn och hus. Ja riktigt så blev det ju inte....har inget hus direkt, men en lägenhet har jag iaf lyckats fixa mig. Ingen man och barn däremot, men gammal känner jag mig dock!
Eller äldre kanske jag borde säga. För jag känner mig inte gammal, men det är något med den där 25an som gör att man känner sig mer vuxen, där man liksom har passerat gränsen från "jag är fortfarande ung och kan göra vad jag vill när jag har lust till det" till vuxenvärlden med en massa måsten (vilket inte gillas speciellt mycket måste tilläggas om ni inte redan har förstått det).
Nu är jag ju liksom närmre 30 än 20 och DET känns INTE bra. Jag var ju nyss 20 och jag har i princip inte åstadkommit något vettigt sedan dess. Inte riktigt min plan nä.
Nä nu ska jag försöka sluta med min alltför tidiga åldersnoja :P

Nu till lite trevligare saker! Min 25års fest i lördags blev riktigt lyckad och det var superskoj förutom några få undantag. Men det löser sig väl med tiden får man hoppas.
Tårtan och bålen blev riktigt goda och jag hittade mig en fin klänning också ju :)
Här är lite bilder som mina vänner har tagit, för virrpannan här glömde nämligen bort att ta bilder. Jaja jag hade fullt upp med att dirigera folk till rätt adress hela kvällen så jag är förlåten :P


Jag med bål o snacks o alla fina presenter som jag fick!

Här blev jag överraskad med sång o tårta :)


Tror inte på det där att ens önskningar ska gå i uppfyllelse om man blåser alla ljus på en gång, det funkar ju aldrig och den här gången var inget undantag kan jag berätta :P

Jag med mina fina vänner. Saknar några av dom på bilden, men har ingen bild där alla är med på så fick bli denna. Jag får vara flitigare med kameran nästan gång :P
Nu blir det sängen! Natti <3


sneak peek

Ojoj vad duktig jag har varit!! Jag har varit i stan och faktiskt hittat en klänning till ikväll! Och konstigt nog var det lättare än vad jag hade förväntat mig! =) Skönt. Sen var jag och handlade det sista som behövdes inför festen också..hittade i princip allt och sen har jag hunnit med att städa och göra tårtan också!
Känns faktiskt som det här kommer att bli en riktigt rolig kväll! Och det är dessutom bara en som ställt in hittills. Brukar vara massor annars. Men man vet ju aldrig, klockan är ju inte så mycket än...

Tänkte ni kunde få tjuvkika på min fina tårta som jag har gjort :)


visst är den fiiin :D Hoppas bara att den smakar som den ser ut också haha
Klänningen får ni se imorn :P

Nä nu ska jag sova/vila en timme så jag är pigg och glad till ikväll! <3


förväntansfull eller vad

Jo snacka om att vara förväntansfull! Igår kväll kunde jag knappt somna fastän jag var sjukt trött. Och imorse vaknade jag redan 07.22! (?) Fattar ingenting, vem vaknar 07.22 en lördag då man är ledig och meningen är att man ska kunna sova ut för en gångs skull???

Jo en blivande 25åring verkar det som. Jag fyller alltså 25 på måndag (vill inte) och ska ha födelsedagsfest ikväll! Har tusen grejer att fixa inför kvällen och det kommer så mycket människor så jag vet inte hur alla ska få plats hemma hos mig =/ Men det ska bli sååå roligt =) Önskar bara att det inte regnade så förbaskat mycket hela tiden  :(
Måste till stan och handla det sista och hitta mig någon fin klänning också! Fixa tårtan, städa, göra mig fin mm mm. Stress. Nog bäst jag hoppar ur sängen och sätter igång nu eller vad säger ni? Sova mer kan jag ju tydligen inte ändå...

RSS 2.0