bio bio bio

Jag som typ aldrig går på bio (gillar inte det så värst mycket) sitter faktiskt och längtar efter hela TRE filmer som snart ska komma på bio! =)
Den första är naturligtvis "This is it" med min älskade Michael Jackson. Den andra är "Allt för min syster". Jag har läst boken och den är sjukt bra, så måste se filmen! Och den tredje är uppföljaren till Twilight, "New moon". Ser verkligen fram emot dessa filmerna :)



Jag sitter och tittar på VMA nu, har velat se det sen i söndags natt. Men jobbade ju tidigt i måndags så kunde inte vara uppe halva natten för att se på tv direkt. Igår kväll när jag kom hem efter jobbet så satte jag på tvn och där sändes minsann VMA! Blev så glad, men glädjen varade inte länge när jag insåg att 80% av programmet redan hade sänts.
Jag börjar inte förrän 12 idag så jag satte mig framför tvn och åt frukost, zappade lite mellan kanalerna och hittade VMA IGEN! Yeesss. MEN jag missade den stora öppningen som jag sååå gärna ville se. Men nu sitter jag här och tittar iallafall och hoppas på att jag hinner se det jag inte såg igår innan jag måste gå och jobba.  


Kommentarer
Postat av: Leia

Hm. Ja, ska nog med se MJ filmen och sedan twilight 2an även om ettan verkligen var dålig. :S

2009-09-18 @ 22:13:34
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Vad tycker du om Idol? =)

2009-09-18 @ 22:16:23
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Haris

Allt för min syster och Michael filmen vill jag se.. Men New Moon, känner att min syster eller kusin kommer att tvinga med mig på den hehe. Ha det bra :D

2009-09-19 @ 11:05:55
URL: http://theharis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv din bloggadress!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0