Dagens...

...outfit! :)
 






Såhär ser jag alltså ut idag! Saknas bara lite sol och värme ;)

Foton!

Idag har det varit en helt okej dag. Jag har varit ledig och jag vaknade tidigt och gick faktiskt upp ur sängen direkt istället för att somna om (trots att klockan bara var 9 på morgonen). Tänkte att jag skulle utnyttja denna dagen till fullo! Och det har jag faktiskt lyckats med också måste jag säga! Jag har gjort hur mycket som helst idag och jag är supernöjd. Jag lagade världens godaste mat ikväll också. Inget speciellt egentligen, men det blev bara så himla gott! Kyckling (kryddad med en sjukt god krydda jag har hemma) och hemmalagad potatismos och gurka till. Jättegott :)

Tänkte jag skulle dela med mig av lite fina bilder på mig och syster från dagen då vi var "modeller" ;)

Jag

Världens finaste syster

Sötaste systrarna va ;P


Ni får nöja er med dessa bilderna idag så får ni se resten en annan dag ;) Nu ska jag fortsätta med mitt hemliga projekt!

skitdag

Idag har jag inget vettigt att dela med mig av för det har varit en riktig skitdag! Så jag bjuder istället på lite egobilder från innan idag då jag hade lite tid över till att hålla på och larva mig med sånt här :P


Min fina frisyr som jag tyckte jag lyckades så bra med :)




Natti!


super-söndag!

Så tråkig som min lördag var, så rolig blev söndagen :) Helt oplanerad dag har det varit, men riktigt mysig! Dagen började med att Elin kom över med frukost till oss och sen satt vi här efter frukosten mätta och belåtna och undrade vad vi skulle göra med resten av dagen... Sen fick Elin den brillianta idén att vi skulle köra till Helsingborg! OCH då varför inte åka över till Helsingör också på samma gång. Sagt och gjort! =) Vi körde iväg till Helsingborg och tog sedan färjan över till Helsingör! Allting var ju stängt där tyvärr eftersom Danmark inte har öppet på söndagar, men lika mysigt var det för det. Vi gick runt i alla fina små gator som dom har där och fönstershoppade. Sen åkte vi tillbaka till Helsingborg efter att vi hade fönstershoppat färdigt. Vi körde runt en sväng för att sedan ta oss hem till tvn för att titta på våra kära hollywoodfruar :D Snacka om spontan dag va :)

En av dom mysiga små gatorna i Helsingör. Och Elin som kom med på ett litet hörn också hehe


Och här har vi en del av Helsingborg! Fin bild trots att jag tog bilden genom bilrutan!


Och nu ska jag slänga mig i sängen och läsa min bok! Gonatt <3

kladdkaka!

Min tristess idag ledde till att jag satt här i soffan och blev så himla sugen på kladdkaka! SÅ, jag googlade lite recept på kladdkakor och kollade snabbt i köket om jag hade alla ingredienser hemma! OCH what do you know! Det hade jag. Så jag slängde snabbt ihop en kladdkaka och gud så gott det blev =) Så nu sitter jag här helt proppmätt..
För övrigt så är det första gången någonsin jag har klarat av att göra en kladdkaka som faktiskt har blivit ätbar!Utan att den har blivit alldeles för kladdig eller bränd. Så nu är jag lite stolt över mig själv måste jag säga haha



Det blev med glass till för det var det enda jag hade hemma :)


Klicka HÄR om ni vill ha receptet!

vår?

Åhhh jag har sååååå tråkigt!! Hade sett fram emot denna dagen för att jag trodde jag skulle kunna njuta av det fina vårvädret som varit hela veckan, men nej då. När dagen väl är här vaknar man upp till världens skitväder. Jag ser knappt fem meter för all dimma och regn utanför fönstret. Så alla dagens planer sprack ganska snabbt och jag har bara segat i soffan idag.
Nu börjar jag dessutom bli hungrig och jag är så sugen på en gyros, men jag vill verkligen inte ge mig ut i detta väder för att få tag på en himla gyros. SUUCK.
Några tips på vad man gör en sån här tråkig dag?

Justin Bieber

Måste bara dela med mig av den här härliga låten :) Har ni hört den nya Justin? Visst är han väl söt =)


HOT

Känner att det är dags för en dagens låt eller vad säger ni ;) Denna låten är en riktig party-låt!



*love it*


Sommar och sol

Så himla skönt att vara ledig idag! Vi satt här och hade Michael Jackson nostalgi-kväll till typ halv tolv igår :D såååå kul! Och nu har jag Michael-feber hehe Sitter här och lyssnar på hans gamla låtar på cd-spelaren på världens högsta volym. Hoppas grannarna också gillar Michael haha

Idag skulle jag vara duktig och fixa massa grejer, men latmasken här orkade inte gå upp förrän efter 11 och sen har jag varit huur seg som helst så jag har inte gjort så mycket...diskat, duschat, gjort mig iordning och kollat resor. That's it. Och på tal om resor så är det huur svårt som helst att välja var man ska åka. Vi tänkte grekland först, men så har jag kollat spanien och portugal också idag och det är sååå fint där! Problemet är bara att det nog inte är så varmt där i juni :/

 Spanien vs.

 Grekland vs.
 
 Portugal

Eller något annat paradis i världen! Var ska man åka? Någon som kan rekommendera något bra ställe?

TACOS!

Ja då har man överlevt dagen hittills trots bara fyra timmars sömn inatt... gäääääääsp är sååå trött. MEN nu gäller myskväll med födelsedagsgrisen vilket ikväll innebär = Tacos och Michael Jacksons This is it-film :D och lite presenter såklart också hehe det ska bli riktigt skoj och gott trots att jag redan hunnit äta tacos två gånger den senaste veckan haha jaja tacos kan man aldrig få för mycket av :P
Imorgon är jag dessutom ledig också så det är heelt perfa med myskväll!

Har varit och kollat resor idag också :) Saknar verkligen solen här i kalla sverigeland. Vill ha sommar nu nu NU!

Nä, nu ska jag sätta igång och städa lite och sen fixa med maten :)

Anna!

Ååh vad ironiskt med mitt förra inlägg med svenska folket och hur fel dom alltid röstar!! Jag hejjade nämligen stenhårt på Anna Bergendahl i gårdagens melodifestival och var såååå säker på att salem eller darin skulle vinna för att alla skulle rösta på dom... MEN SÅ FEL JAG HADE :D Heeelt sjukt att hon faktiskt vann!! Det är nog första gången en person vinner som jag håller på hehe Jag tyckte hon var så himla duktig! Låten är väldigt fin, inte den absolut bästa jag hört, men med den inlevelsen Anna sjunger den med tycker jag är helt fantastiskt! Hon är en riktigt duktig sångerska med en underbar röst. Jag är så himla glad att hon vann :)



För övrigt så har jag lite ångest över imorgon måste jag erkänna...börjar jobba imorgon igen efter att ha varit hemma i två veckor. Det känns inte så jätteskoj tyvärr. Hade hellre stannat hemma två veckor till om jag hade fått välja....


freeedag

Blev lite smått besviken idag för jag trodde att jag skulle få hem min minivolume idag. Men icke. Får väl snällt ta och vänta till måndag antar jag. suck.

För övrigt har jag haft en riktigt mysig dag idag! Har shoppat lite fina grejer, bland annat en klocka som jag blev helt kär i och bara var tvungen att ha med mig hem :) Jag kan tyvärr inte visa den eftersom jag inte har kabeln till mobilen här hos mamma...

MEN jag hittade nyss en bild på hemsidan, riktigt kass bild om jag ska vara ärlig, men den får duga sålänge iaf.
 Jag troooor att det kan vara denna. Fast det som är i silver här, är i guld på min. Fast jag undrar lite grann om inte urtavlan ändå är något större på min klocka...jaja jag får helt enkelt lägga upp en bild sen när jag har kommit hem igen hehe den är iaf jättefin!

Måste bara klaga lite grann på svenska folket också. Jag tittade på Lets Dance innan och jag blev SÅÅ upprörd över att Molly åkte ut!!! Hon var ju hur duktig som helst! Fick full pott av juryn och allt ikväll. Och så åker HON ut medans gubben (kommer inte ihåg namnet på honom) som inte ens kan ta ett ordentligt danssteg får stanna kvar... katastrof.
Jag har en känsla av att den efterlängtade melodifestivalsfinalen imorgon kväll kommer göra en lagom förbannad också efter att vinnaren utsetts av svenska folkets röster.

Volumini

Precis klickat hem den här mini "volumemastern"! =)




Volume here I come! ;)

Tisdag

Vet ni vad jag verkligen skulle vilja gå och se?! Jo Grease och Bounce. Det hade varit sååå kul att se Marie Serneholt och Sebastian Karlsson spela Olivia Newton-John och John Travolta. Jag är 100 procent säker på att dom är riktigt duktiga och att det hade varit en upplevelse att få se!



Det som är så himla tråkigt är att båda föreställningarna bara spelas i Stockholm. Fattar inte varför det alltid ska vara så. Bounce uppträdande har jag velat se hur länge som helst och nu ska dom sluta dansa och inte ha fler föreställningar. Deras sista är den som går nu, "The last bounce". Såå tråkigt. Varför kan dom inte ha föreställningar i gbg och malmö också?? Så orättvist att alla som bor i sthlm har mycket större möjligheter med allt. Allt händer liksom i sthlm. Känns nästan som Sverige består av stockholm. Resten av Sverige existerar knappt snart. Suck.

 
 


Bara se här vad Bounce bla. har gjort! Men antar att alla redan sett detta ;)


07.03.2010

Det är helt sjukt hur snabbt dagarna går när man bara är hemma!! Nu efter operationen har jag varit hemma i 6 dagar med denna dagen inräknad och tiden har bara flygit förbi! Läskigt att tiden går så snabbt. Man hinner knappt blinka innan det har gått en vecka. Tiden är riktigt konstig....svårt att sätta ord på känslan när tiden försvinner så snabbt från en..

Sitter och tittar på Michael Jacksons This is it nu. Den är så himla bra så det går inte att beskriva!!! Han har så otroligt mycket talang. Får rysningar så fort jag hör eller ser honom. Han var verkligen en riktigt snäll, omtänksam, varm och rolig person. Jag vet, jag tjatar ihjäl mig om min Michael Jackson, men kan bara inte sluta!! :) Han är min kung!

Bästa låten med MJ för tillfället.


Meeer bilder

Igår fastnade jag med att fixa bilder efter syrran hade visat mig hur man gör :) Hur roligt som helst att sitta och mixtra med foton ju!

Kolla bara vad snygg man blir med lite färg ;)





Duktig syster

Titta vad fint min kära syster har fixat denna bilden!!



Och detta är Före-bilden:


Det bör tilläggas att hon bara är 12 år! Grym syster man har va :D

05.03.2010

Ajj aj aj aaajjjjj.

Ja..har inte mycket mer att säga för tillfället faktiskt....ont ont ooont.

Tur man har hela Vänner-boxen som underhållning ;) OCH inte för att glömma Michael Jacksons
This is it -film :D

RSS 2.0