Lördagkväll

Gud vilken rolig kväll det blev igår! =D Först var vi och såg sex and the city 2 och jag tyckte den var fantastisk! Mycket underhållande och WOW vilka SNYGGA kläder dom har på sig i filmen, men tyvärr så blev jag inte särskilt imponerad av slutet...

Efter bion gick vi och satte oss på Fridays bland alla "småttingar". Vi har visst blivit lite gamla för vissa ställen kom vi fram till. Det blev lite föör mycket snack om hur "gamla" vi har blivit, men jag hävdade att vi är i våra bästa år nu haha Tjejerna höll inte riktigt med mig :P Vet inte själv var jag står i den frågan om jag ska vara ärlig, men det lät som ett bra motargument iallafall haha

Senare fortsatte vi till centiliter&gram! Och där träffade vi på fin-fint folk hehe Ola Svensson var där och shakade! Så det var ju lite oväntat men kul :)

Nu ska jag sätta igång och slå in massa presenter till älskade syster som fyller tonåring imorgon! Sen måste jag springa ner och hämta upp tvätten och sen kasta mig i säng, för klockan ringer ohumant tidigt imorgon bitti eller inatt kanske man ska säga, 04.30.


Toffifee

Jag har fått dille på Toffifee!!! Jag har precis tryckt i en mig en hel box med toffifee hehe men himla gott är det iaf! Skulle kunna äta en box till åtminstone känns det som haha kanske borde träna en timme eller nåt imorn...

Ikväll blir det iaf Sex and the City 2 på bio!! Wiieee

Jag e knäpp

Det är konstigt att VARENDA gång jag borstar tänderna så måste jag gå ut ur badrummet! Jag kan helt enkelt inte stanna kvar och borsta i badrummet utan måste gå någon annanstans i lägenheten haha mycket märkligt det där. Knäppgök.

Sitter och tittar på eurovision semi finalen nu. Det är bättre låtar denna gången än förra året kan jag ju tycka, men inga fantastiska än sålänge. Dom är på låt nummer 10 just nu. Och den jag gillar mest (förutom Anna såklart) är Danmark! Tyckte den passade perfekt in som poppig schlagerlåt! Duktiga sångare som faktiskt kan sjunga också. Men det är bara tio låtar som går vidare av 16(?) så hoppas verkligen vi går vidare till den stora finalen på lördag!! Heja heja!


Update: Jag gillar faktiskt Litauens låt också! Lite annorlunda och rolig :)


Update 2: VAFAANN ÄÄÄR DETTA??!?! Hur i helvete kan Turkiet och Ukraina gå vidare med sina (ursäkta) cp-låtar men inte Sverige????????? Usch vad förbannad jag är nu! Pinsamt! Nä nu går jag och lägger mig! Bajs på eurovision. (mogen jag blev nu jag vet)

Dagens....

....LÅT! =) Idag blir det låttips! Den här låten är den som jag för tillfället har på repeat i mobilen på väg till och från jobb varje dag ;)



Lite Lady Gaga varning över videon, men jag gillar det ändå =)

stockholmo

Förra helgen var jag i stockholm från tors-sön! Heeelt underbart var det! =)) Fast shoppade knappt någonting där faktiskt..mycket konstigt. Blev bara en klänning, en bikini, en söt tröja och ett nagellack! Trodde jag skulle göra av med hela månadslönen på bara kläder haha Men vi fikade massa och åt god mat istället ;)
Vi hade riktigt tur med vädret också, strålande sol :) 
Det var riktigt skönt att bara koppla av lite och komma bort från vardagslivet och alla måsten.. Och jag gillar stockholm riktigt mycket faktiskt, hade inte tvekat att flytta dit om min familj och mina vänner hade följt med hehe

Hotellrummet, det var jättefint, afrikansk-inspirerat. Älskar afrikanskt!


Badrummet, fint va =)


Sen hade vi bastu och spa också på samma våning ;)

Och så jag innan utgång


härliga söndag

Sitter och tittar på "Jakten på Julia" nu medans jag tvättar och dom är ju så himla duktiga! Jag älskar musikaler, tycker det är så härligt med musikaler =)

Igår var en riktigt rolig kväll!! Längesen jag hade så roligt måste jag säga! Tyvärr har jag inga bilder att visa eftersom min mobilkamera är den sämsta i världen. Så jag har tyvärr slutat ta bilder...

Vi var iallfall först ute och åt på Mando och sen gick vi till Fridays och drack lite vin, sen blev det centiliter&gram en liten stund och så avslutade vi kvällen på Harrys där dom hade sjukt bra musik! Mycket ovanligt måste jag säga, typ 95% av musiken var riktigt bra under kvällen! Härligt! Idag har jag träningsvärk lite här och var...undrar om det är för att jag tränade igår eller för att jag dansade halva natten hehe

Lady Gaga

Då blir det Lady Gaga konsert i november!! =))







Den här kvinnan är ju ganska skruvad enligt min åsikt, så jag tror hon kommer bjuda på en ordentlig show och ett minne för livet! Synd det fortfarande är evigheter kvar bara.


RSS 2.0