how we do it

Det är ju för tusan stormvarning på det här vädret! Jag höll på att blåsa bort så mycket som det blåste ute.Usch gillas inte, och nu öppnade sig himlen precis från ingenstans...vad hände med det fina vädret och solen från imorse?
Ska ju iväg och spraya mig om en stund och då får det INTE regna! Får ta med mig paraply för säkerhets skull...

Aja här är den bästa låten för tillfället :)

Lloyd ft. Ludacris - How we do it


tid tid tid

Jag vet, jag har varit väldigt dålig på att ta mig tid till att blogga, men jag har haft så himla mycket att göra!! Tiden räcker liksom inte till :(
Får bli en snabbis nu också bara tyvärr, måste iväg och fixa och greja. Är ledig idag och då har jag ju alltid fullt upp eftersom ingenting hinner fixas annars...
Brandys konsert var helt fantastisk!! Hon verkar ha en helt underbar personlighet och hon var jättesöt dessutom! Det var liksom inte bara en konsert utan hon brydde sig verkligen om sina fans och fick bra kontakt med publiken. Det enda som var lite tråkigt är att konserten bara var en timme, ville inte den skulle ta slut =/ Har ni chansen någon gång så gå och se henne, ni kommer inte ångra er jag lovar  =)



Nu måste jag kila iväg, uppdaterar senare med en skitbra låt :D

brandy

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Men det är bara för att jag har haft fullt upp med annat :) Jag har haft en supervecka! Har gjort massor med roligt hela veckan och förra helgen! Denna helgen ser ut till att bli minst lika bra också dessutom :) Den började bra igår redan! Var på förfest efter jobb och sen hamnade vi på etage. Jätteskoj hade vi! Och vi skulle inte ens gå ut egentligen hehe

Ikväll blir det konsert på kb. Jag ska se Brandy!! Det ska bli såå skoj. Tycker hon är jättebra, sitter just nu och lyssnar på hennes senaste album, Human, och hon har så himla sköna låtar. Det ska bli riktigt skoj att få höra dom live och se henne uppträda! Jag missar ju eurovision song contest ikväll, men får väl se reprisen imorn eller något hehe :P Heja Sverige iallafall!

Nu ska jag iväg och äta middag med Elin innan konserten!

Fler besökare?

Vill du höja antalet besökare till din blogg?

Klicka då här

Nu ska jag måla naglarna tänkte jag :) 
Köpte den här coola kuvertväskan igår på Ginatricot!

 

brun och fin!

Nu är jag hemma igen från spraytanningen! Resultatet blev superbra! Så nu är jag brun och fin hihi Det här kommer definitivt bli mitt beroende känner jag! Helt ofarligt är det och man ser ut som om man nyss är hemkommen från ett par veckors semester från något varmt land :) En sak till som är postiv är att det luktar inte ens äckligt som alla brun utan sol produkter som stinker. Nu luktar jag choklad istället hehe

En styck brun och glad jag :) ser dock ut som ett troll i håret hehe
 

Har ingen före bild tyvärr, men Marlene skulle skicka bilder till mig så får slänga upp före bilderna då istället.
 
Nu sitter jag och tittar på vänner som vanligt hehe och tvättar samtidigt. Rolig fredag jag har va... Ska sätta igång och dammsuga och städa snart också...suuuuuck


spraytan

Wiieee idag är jag leeediiig :D Röd dag i danmark! Skönt. Inte lika skönt att jag måste jobba imorgon dock men men.  Snart ska jag gå och spraytanna mig :) Är så nyfiken på hur det kommer bli! Längtar så mycket efter att få lite färg. Man ser så mycket friskare, piggare och fräschare ut så fort man fått lite färg! Jag har bestämt att jag inte ska sola solarium mer. Känner inte att det är värt risken att få cancer. Så det här är ett utmärkt alternativ med spraytanning =)
Så idag har jag gjort en ordentlig helkropps-skrubb. Känns redan så mycket bättre efter den. Det är något man borde göra oftare faktiskt.

Nej nu måste jag göra mig klar och sen ska jag promenixa iväg! Skrivs senare!

Kan man ha mer otur??

Nej min lördag slutade tyvärr inte ett dugg bättre än den började. Tvärtom så slutade den på ett sätt som jag aldrig hade kunnat ana.

"03:30 Malmö. En 21-årig man grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna på en nattklubb vid Jörgen Kocksgatan."
(från polisens hemsida)


Jag ska försöka göra en lång historia väldigt kort.

Jag var ute på en nattklubb och stod och dansade med mina kompisar när jag helt plötsligt känner ett par fingrar mellan mina ben. INTE OKEJ!!! Jag vänder mig om och börjar skrika på killen och puttar på honom en gång. På detta svarar han med att ge mig en ordentlig smäll i ansiktet och skriker massa tillbaka. Under tiden hinner det samlas massa folk som får hålla fast honom så att han inte ska slå mig mer. Jag blir helt vansinnig och tappar förståndet och när jag piggnat till efter smällen så känner jag att jag bara vill slå killen tills han inte kan stå upp mer. MEN min killkompis hinner ta tag i mig i sista sekund innan jag flyger på den hära äckelkillen och får hålla mig tills vakterna kommer... Helt plötsligt märker jag att mitt lillfinger står rätt ut dessutom. Den har alltså fått en ordentlig smäll så den har hoppat ur led.

Vakterna kommer, ambulansen kommer och polisen kommer.

Killen är anmäld. Mitt finger är på plats igen och omplåstrad. Jag hoppas nu bara att han får vad han förtjänar. Jävla sviniga respektlösa äckel.


inte så lyckad dag

Ledig idag med strålande väder :) Jag gick upp en stund innan 9 imorse och tänkte vara först ut på stan så jag skulle slippa all trängsel och köer överallt. Jag tänkte bara gå in på h&m och ginatricot och se ifall jag kunde hitta något fint till ikväll! Det brukar man ju oftast lyckas med i någon av dom butikerna, sen ville jag ut i solen snabbt snabbt :) Jag var i stan kl 10 redan och gick runt inne på h&m och tittade. Hittade massa grejer som jag tog med mig in i provrummet och prövade ett festlinne och ett annat somrigt linne som passade perfa! Ja, vad snabbt och lätt det gick tänkte jag. Skönt! Gick och ställde mig i kön (som redan hade hunnit bli lång så tidigt på morgonen) och tänkte att jag tar en snabb titt inne på ginatricot också bara för att se vad där finns, sen åker jag hem och är hemma till senast tolv! Menmenmen sååå lätt ska vi minsann inte ha det här! Jag kommer fram och ska betala med mitt kort. Jag drar kortet och det står "avbrutet" i kortmaskinen. Jag tänkte bara att jaja det var säkert bara någon knapp som någon kom åt och drog kortet igen. Det stod "avbrutet" igen. Och så tittar tjejen i kassan på sin dator och säger att mitt kort har gått ut. Jag tittar på kortet och mycket riktigt, giltig till 04/09.
Trodde jag skulle bli GALEN! Så himla typiskt när allting har gått så bra så MÅSTE det vara något som förstör. Så det var bara att springa ut till bussen, åka hem, hämta det andra kortet som hade kommit på posten (som jag inte riktigt förstod varför jag hade fått by the way) aktivera det och åka tillbaka till stan igen. GAAAAHHHH!!

Klockan hann då istället för 12 bli 13.15 innan jag kom ut i solen med Elin. Klockan 15 var jag tvungen att gå hem igen eftersom jag skulle iväg och äta i kph med några kompisar. Jag skulle hinna med tåget som gick 17.02 från centralen, så jag hade ca en timme på mig att bli festklar till kvällen eftersom jag inte skulle hinna hem om efter middagen i kph. Jag hade duschat, plattat håret, sminkat mig och höll på att klä på mig när jag fick ett sms från en av tjejerna som jag skulle äta middagen med. Där står det att middagen är avbokad.... SUPERBRA!! Där står jag klockan fyra på dagen färdigsminkad för fest och nästan redo att gå. Solen skiner för fullt och jag är dessutom svinhungrig eftersom jag sparade mig för middagen. Så det var bara att ta på sig myskläder och promenera bort till Lidl och handla hem mat och ställa sig och laga möget. Tror det rök lite ur öronen på mig påväg bort till affären hehe

NU ska jag iallafall göra mig iordning PÅ RIKTIGT för kvällen sen ska jag bege mig till Nicole och hoppas på att kvällen avslutas bättre än den började!! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig :)

RSS 2.0