hemma!

Jaha då var man hemma i regnSverige igen då! Iofs så regnar det inte just nu, men dessa tre dagar jag har varit hemma så har det regnat ett antal gånger... sommaren är SÅ över här. Deprimerande!

Aja jag hade en riktigt skön semester! Mycket avslappnande och mysig =) Så nu är jag utvilad till max! Nästa resa bär förhoppningsvis av till Ibiza och det väldigt snart! ;)

Igår och idag har jag varit ledig, så jag har verkligen fått en mjukstart :) Och jag har dessutom snott Pacomes hund dessa två dagar hihi Han är såååå söt, vill också ha en!

Titta bara viken underbaring!


Lite suddig bild för sötnosen kan inte hålla sig stilla i en halv sekund ens hehe


Nu ska jag leka lite till me vovven!

Njuter av livet!

Ar i ungern och njuter av livet :) Njuter av att vara ledig, inte ha nagra masten, ata gott och sola och bada =) Tank om livet alltid hade varit sahar underbart va!! Skulle jag inte tacka nej till minsann!
Idag har jag varit och stekt i solen hela dagen och nar jag kom hem sag jag att jag var rőd som en krafta (mest i ansiktet bara), főr som vanligt tror jag att jag inte behőver smőrja mig főr att jag inte blir brun da haha jaja ibland lar man sig inte av sina misstag. Men det blir sakert brunt till imorgon och főrresten ska jag ut och steka imorn igen hehe :D Jag ska bli svart!

Na nu ska jag inte sitta har inne mer utan ska ut o njuta lite till hihi puss puss

RSS 2.0